vesela pomagačica

Domenica Žuvela se pohvalila: 'Slobodno me zovite u masline, nećete požaliti'

24.10.2022 u 12:40

Bionic
Reading

Veliki je broj onih, posebice na otocima, koji se drže zlatnog pravila 'Dušni dan, skale van' i nakon Svih svetih počet će s berbom maslina, a neki su već naveliko zasukali rukave. Ovog vikenda među takvima bila je i naša pjevačica, pokazala je kako je to izgledalo njezino vrijeme u masliniku

Domenica Žuvela nije otkrila gdje ni u čijem je masliniku sudjelovala u berbi, ali je na Instagram storiesima objavila više video snimaka na kojima se vidi kako je ondje povela svog psića, pudlicu Zaru. Dobrog raspoloženja nije nedostajalo pa se u jednom od videa našalila.

'Novo branje maslina: imaš kavu u ruci, u drugoj grablje...', opisivala je branje odjevena u ležernu sportsku odjeću. Uz to je Korčulanka stavila i simpatičnu napomenu: 'Slobodno me zovite u masline, nećete požaliti'. I ranije se znala našaliti na temu branja maslina.

'Ja inače obožavam te stvari, ali naravno da onda kukam: 'Ajme, bila sam u masline, boli me škinja, bole me mišići, sad moram ići na masažu i oporaviti se, pa ne mogu idućih pet dana ništa raditi', ispričala je svojedobno za In Magazin. Rođena u Veloj Luci, pjevačica je priznala kako ne može zamisliti da živi u Zagrebu. Ondje je živjela tek nekoliko mjeseci dok je sudjelovala u showu 'Plesa sa zvijezdama' nakon čega je jedva dočekala povratak u Dalmaciju.

  • +4
Domenica Žuvela Izvor: Cropix / Autor: Bozo Radic / CROPIX