Oli Green

Dečko trudne Sienne Miller dobio značajnu ulogu u seriji 'Kruna'

27.08.2023 u 10:25

Bionic
Reading

26-godišnjem britanskom glumcu u zadnje je vrijeme baš krenulo u životu! S prelijepom Selenom Miller očekuje dijete, a sada je dobio ulogu u novoj sezoni nagrađivane serije 'Kruna'

Dečko Sienne Miller Oli Green mladi je glumac koji zasad u svom umjetničkom opusu nema nekih većih i istaknutijih uloga, no malo po malo 26-godišnjaku se otvaraju neka vrata iza kojih stoje poslovne prilike. 26-godišnjem se glumcu ukazala prilika da se pridruži glumačkoj postavi popularne serije 'Kruna', a takvo što se ne odbija!

U šestoj i posljednjoj sezoni uspješne Netflixove serije mladom je glumcu pripala uloga Ruperta Fincha, studenta četvrte godine studija prava koji je bio u vezi s Kate Middleton godinu dana tijekom pohađanja Sveučilišta St Andrew's. Finch je njezin posljednji partner prije negoli je upoznala princa Williama.

Zanimljiv je podatak da je Rupert Finch prisustvovao kraljevskom vjenčanju Kate i Williama 2011. godine, a on se oženio kćerkom markiza od Readinga.

Olija smo u ožujku vidjeli na snimanju serije s Edom McVeyem i Meg Bellamy koji glume Williama i Kate, a sada je jasno koju ulogu će tumačiti mladi budući otac.

Sa Siennom Miller Oli je u vezi od veljače 2022. godine, a od tada su nerazdvojni. Krajem ožujka potvrdili su svoju vezu, a njihova druženja na ulicama Londona i na raznim sportskim događajima često snime paparazzi. Upravo fotografije s ljetovanja u St. Tropezu otkrile su da par čeka bebu, a o tome se još nisu oglašavali svojim obožavateljima.

  • +5
Sienna Miller i Oli Green Izvor: Profimedia / Autor: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia