LEGENDARNA SAM JONES

Evo koji je iznos navodno dobila Kim Cattrall za 60 sekundi u seriji

25.08.2023 u 12:54

Bionic
Reading

Ne stišavaju se reakcije na gostovanje Samanthe Jones, koju glumi Kim Cattrall, u nastavku serije 'Seks i grad', 'And Just Like That...', a sad se spekulira o navodnom iznosu koji je kanadsko-britanska glumica dobila za svoje kratko pojavljivanje

Cattrall (66), koja se proslavila HBO-ovom hit serijom o četiri prijateljice koje žive na Manhattanu, pristala je na epizodnu ulogu u drugoj sezoni spin-offa.

Sada su se pojavila šuškanja da je slavna plavuša navodno dobila nevjerojatnih milijun dolara za dan rada u seriji!

Kako je objavio Variety, Kim Cattrall snimila je svoje scene za nastavak SATC-a (Sex and the City), seriju 'And Just Like That...', još u ožujku i to bez komunikacije s bivšim kolegicama Sarah Jessicom Parker, Cynthijom Nixon i Kristen Davis.

  • +2
Kim Cattrall Izvor: EPA / Autor: DANIEL DEME

Na ekranu je u sinoć prikazanoj epizodi bila 60 sekundi i za izgovorenih 20 redaka zaradila nevjerojatnih 16.666 dolara po sekundi scene, ako se radi o gore navedenom iznosu.

Kako je rekla Cattrall, nazvao ju je izvršni direktor HBO-a i pitao ju je što je potrebno da se vrati. Jedan od zahtjeva bio je da ju stilizira Patricia Field, proslavljena kostimografija koja je radila na originalnoj seriji, ali ne i na ovom nastavku.

Glumica je upravo zbog svoje plaće u 'Seksu i gradu' u svađi s kolegicama, a očito nije bila zadovoljna honorarom koji je godinama primala glumeći Samanthu Jones u SATC-u.

Iako je u prvoj sezoni nismo vidjeli u nastavku, čini se da se zbog dogovorenog iznosa za pojavljivanje u drugoj sezoni ipak predomislila.

Cattrall je u hit seriji glumila u šest sezona, između 1998. i 2004., a također se pojavila u dva igrana filma 'Seks i grad'. No odbila je glumiti Samanthu u trećem filmu 'Seks i grad' te je tražila veći honorar.

Kako se već pisalo, u seriji 'SATC' bila je plaćena 350.000 dolara po epizodi.

Na reakcije obožavatelja nije trebalo dugo čekati. I dok jedni ne kriju oduševljenje njezinim kratkim povratkom ulozi Samanthe Jones, drugi ne kriju razočaranje koje se ponajviše odnosi na osmišljeni stajling Patricie Field za Samanthu.

Kako je potvrđeno, serija će doživjeti i treću sezonu, no sudeći po svemu - ipak bez legendarne Sam Jones.