razotkrivajuće fotografije

Sienna Miller je trudna, a u bikiniju više nije mogla sakriti trbuščić

21.08.2023 u 21:23

Bionic
Reading

Sienna Miller je trudna! ! Slavna 41-godišnja glumica u iščekivanju je svog drugog djeteta, a trudnoću je uspješno tajila sve dok je trbuščić nije više mogla sakriti u dvodijelnom badiću

Slavna 41-godišnja američka glumica je trudna i očekuje svoje drugo dijete, a otkrile su to njezine fotografije u bikiniju snimljene tijekom odmora na Ibizi. Sienna je na plaži nosila dvodijelni badić smeđe boje, a rastući trudnički trbuščić više nije mogla sakriti.

Prije odmora na Ibizi, Sienna Miller je viđena kako uživa na odmoru u St. Tropezu s 26-godišnjim dečkom Olijem Greenom. Tada, polovicom srpnja, Sienna je snimljena u šarenom dvodijelnom badiću, a njezin trudnički trbuščić još nije bio tako vidljiv.

Fotografije trudne Sienne objavio je magazin People, no glumičini predstavnici za medije nisu još dali službeni komentar.

Inače, Sienna je inače majka 10-godišnjoj djevojčici Marlowe koju je dobila u vezi s Tomom Sturridgeom. Sienna je u intervjuu za magazin Elle prošle godine progovorila pritisku da poveća svoju obitelj nakon što je navršila 40 godina. 'Taj pritisak... o djeci, i trebam li ih imati više, i zašto nisam, i sve to, što je stvarno glasna buka. Biologija je nevjerojatno okrutna prema ženama u tom desetljeću,' rekla je tada.

Britanska miljenica

Sienna Miller odmara u Saint Tropezu, a u badiću izgleda nevjerojatno dobro

Pogledaj galeriju

'Onda sam došla do 40. godine i zamrznula sam jajne stanice. Budući da sam bila stvarno usredotočena na potrebu da imam još jedno dijete, jednostavno rekla kao, ako se dogodi, dogodi se. Ta vrsta egzistencijalne prijetnje tada je nestala.'

U intervjuu za magazin People 2019. godine Sienna je progovorila o svojoj ulozi majke,rekavši da joj je kći 'izazov', ali 'pravo ogledalo'. 'Kada odgajate dijete, vidite aspekte svog karaktera u toj osobi, reflektirane natrag, i to je najintenzivniji odnos koji imam. Nemate se gdje sakriti,' rekla je tada.

'Ona mene poznaje, ja nju. Ona je stvarno tvrdoglava, što je vrlo slično meni. Vidim je kao zasebnu osobu, ali vidim i genetske sličnosti. Ona je posebna, moje dijete moje,' dodala je.