pronašla sreću

Sienna Miller ne skida osmijeh s lica, a sve zbog 15 godina mlađeg Olija, s kojim čeka dijete

23.08.2023 u 06:00

  • +5

Sienna Miller i Oli Green

Izvor: Profimedia / Autor: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Nakon fotografija koje naslućuju da je Sienna Miller trudna, mnogi se pitaju tko je muškarac koji ju je oborio s nogu: 26-godišnji glumac ne boji se svijeta showbusinessa, a uz it djevojku kao partnericu ulaznica mu je zagarantirana

Jučer su u javnosti osvanule fotografije Sienne Miller u kupaćem kostimu, a nemoguće je bilo ne zamijetiti trbuščić nalik trudničkom! Nije tajna da je Miller zaljubljena u Olija Greena, 26-godišnjeg glumca s karijerom u modelingu. Par je u vezi od veljače 2022. godine, a od tada su nerazdvojni.

41-godišnja glumica i njezin 15 godina mlađi partner potvrdili su svoju vezu na BAFTA-i 2022., a krajem ožujka su debitirali na crvenom tepihu kao par. Otada se često mogu vidjeti na raznim sportskim događajima i glazbenim festivalima kako uživaju u druženju.

Prije Greena, Miller je bila u vezi s glumcem Tomom Sturridgeom od 2011. do 2015., a imaju i kćer Marlowe Sturridge.

Baš poput njezinog bivšeg, Green se bavi glumom. Karijeru je započeo nakon studija na Strasberg Theatre & Film Institute u New Yorku, a imao je epizodne uloge u serijama 'A Good Person' i 'Kruna'. Uz to, glumio je uz Kaiju Gerber u glazbenom videu Johna Eatherlyja.

Osim glume, Green se okušao u modelingu pa se pojavljivao u brojnim Burberryjevim kampanjama uz Caru Delevingne i Suki Waterhouse, a 2017. godine bio je zaštitno lice GAP-a.

Iako manekenka i glumica svojim outfitima drži status it djevojke, Oli je dosad bio poprilično samozatajan glumac koji nije otkrivao puno o sebi, osim koliko mu se sviđa plavokosa modna ikona u čijem se društvu ne prestaje smiješiti.

Sienna Miller Izvor: Profimedia / Autor: justinpalmer_ldn / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia