UŽIVA U PEDESETIMA

Danijela Dvornik se požalila: 'U strašnoj sam svađi s vagom, nisam spremna uhvatiti se s njom ukoštac'

07.06.2018 u 13:14

Bionic
Reading

Udovica kralja funka Dine Dvornika nakon suprugove smrti, rekla je, započela je proces sređivanja svog, fizičkog i mentalnog zdravlja. Danijela Dvornik trenutno živi najbolju verziju – sebe, a sa pratiteljima na društvenim mrežama gotovo svaki dan dijeli svoje iskustva, savjete i stanja. Svoje trenutno, opisala je na Facebooku, na sebi svojstven način

'Ovakvo vam je moje stanje:

1 . Opet me Ella šminkala ali ovog puta nema toliko smijeha jer je prasica to odradila profesionalno i izgledala sam spremno za Hoolywoodski crveni tepih. Uspjela me osjenčiti bez fleka, uskoro ide video pa ćete svjedočiti njenom talentu.

2. U strašnoj sam svađi sa gospođicom vagom, već duže vrijeme, ne približavam joj se, a tako me lijepo gleda. Znam da joj falim, ali nisam spremna da se s njom uhvatim ukoštac.

3. Radim punom parom, mislim da sam momentalno u 6 brzini i nemam pojma kako sve uspijevam na vrijeme....

4. Pati mi društveni život, kosa je dobila izrast, nokte nemam, stopala trebaju pedikuru, oklagije rade svakodnevno, ništa me više ne boli, mogla bih slobodno ući u nekakvu prešu da me kompletno stisne, pritisne, zgnječi i istisne.

5. Pikuleta sutra stiže konačno. Bila sam spremna sjesti na avion i dovesti je nazad. Fali mi.

6. Uskoro se bliži dan odlaska na Brač (odlazak ovisi striktno o Pikulici jer se moram s njom dovoljno izljubiti pa kad se zasitim mogu krenuti). Putovanje znači da me herpes posjetio da vlada napetost i iščekivanje zbog mnogo lijepih razloga.

7. Dalje vam neću otkrivati', poručila je na facebooku Danijela Dvornik.

'Pedesete su za mene najbolje godine. Odbacila sam sve što mi je smetalo, što me činilo nesretnom, otpustila neke ljude iz svoga života, primila neke druge ljude u svoj život.Jednom riječju, ušla sam u pedesete s puno manje tereta na leđima. Ništa me sada ne može izbaciti iz takta tako lako, puno više ugađam sebi, ali i ljudima oko sebe, živim punim plućima. Zadovoljna sam i ponosna na sebe. Kad je čovjek zadovoljan sobom, automatski se to vidi na izgledu. Shvatila sam da je život krhka stvar i da ga često uzimamo zdravo za gotovo. Zato se trudim unositi dašak bajke u svakodnevni život, uživati u svakom trenutku u malim stvarima. Lijepe su pedesete. Ne treba ih se plašiti', nedavno je izjavila.

  • +6
Danijela Dvornik Izvor: Facebook / Autor: Facebook