OTVORILA DUŠU

Danijela Dvornik: 'Važno je izgraditi pravi odnos baka-unuka, koliko uložiš, toliko će ti se vratiti'

05.04.2018 u 11:22

Bionic
Reading

Njezini profili na društvenim mrežama i blog nedvojbeno su jedni od najčitanijih i najpraćenijih sadržaja, jer Splićanka iz poznate familije o svemu, pa i najintimnijim stvarima, uvijek piše bez zadrške. Ovaj put Danijela Dvornik ponovo otkriva kako se nosi s pojmom 'bakinstva'

'Zaboravila sam kako malo dijete iziskuje kompletnu pažnju i kako je teško hendlati sve obaveze uz malo dijete. Organizacija života momentalno malo pati, ali se tješim da će sve doći na svoje. Ono što znam jest da ja Pikulici ne mogu odoliti i ne mogu reći 'neću' ili 'ne želim', uostalom tako brzo raste i mjenja se da ne bih podnjela da je netko drugi čuva (to su te bakine slatke patnje). Preuzela sam i tu obavezu uz sve ostale koje imam jer ipak je važno izgraditi pravi odnos baka-unuka, to znam iz vlastitog iskustva unuke, koliko uložiš, toliko će ti se vratiti. Uglavnom, Uskrs smo provele u Splitu, kod prabaka i pradide (kad nas ima, na svu sreću) i ni južina nas nije omela da prođemo cijeli grad. Tako je Pikula bila u gradu, na Rivi, na Benama, i po Marjanu. Upoznala je mnogo ljudi i što je najvažnije, podnjela cijeli put od Zagreba do Splita i nazad kao prava velika putnica', opisala je Danijela Dvornik na svom Facebook profilu.

Više puta do sad je isticala kako je presretna što joj je njezina kćer Ella Dvornik podarila unučicu Balie Dee.

Danijela Dvornik je na svom blogu ranije napisala koliko je njoj značila njezina baka. Rekla je da je najljepše uspomene vežu uz baku uz koju je naučila kuhati i sve kulinarske trikove. 'Ona je uvijek bila dobre volje, uvijek voljna pomoći i saslušati, bila je moje rame za plakanje, baka koja nije imala 'didu', ali to mi nije smetalo', otkrila je.

  • +6
Danijela Dvornik Izvor: Facebook / Autor: Facebook