MLAĐE JE SLAĐE

Danijela Dvornik otkrila da je nedavno bila u vezi s mlađim muškarcem

09.03.2018 u 13:07

Bionic
Reading

Udovica kralja funka Dine Dvornika, Danijela Dvornik već neko vrijeme piše blog 'Sve po malo', a u posljednjem postu dotakla se i ljubavi te je otkrila da je bila u vezi s mlađim muškarcem

Iako je od smrti njezinog voljenog supruga Dine Dvornika prošlo devet godina, Danijela Dvornik otada nije pričala o ljubavnom životu i planovima za budućnost.

Međutim u svom posljednjem tekstu na blogu 'Sve po malo' gdje se raspisala o ulozi bake malenoj Balie Dee, 51-godišnjakinja otkriva kako je sve donedavno bila zaljubljena u mlađeg muškarca.

'Kad sam doznala da ću biti baka, na moje iznenađenje i onaj stav 'ali ja još nisam spremna' bila sam puno mirnija od Elle koja bila u totalnoj panici, jer 'ona ima posla', 'karijeru', 'tek joj je krenulo', 'kako će?', 'što će?'. Nisam dramila, što više bila sam svjesna da imam 50 godina, da bez obzira na to što nisam osjećala svoje godine, što sam upravo izašla iz jedne duže veze s mlađim muškarcem, znala sam da ne mogu niti želim izbjeći činjenicu da ću postati baka', stoji u prvim rečenicama nove objave slavne udovice.

Ova činjenica iznenadila je mnoge, jer Danijela nikada nije ni dala do znanja da bi u svoj život, nakon Dine pustila nekog novog muškarca. Štoviše uvijek je naglašavala kako je u samoći pronašla mir i vrijeme za neke nove stvari koje do tada nije cijenila.

Posvetila se sebi, radila na liniji te se okrenula zdravom načinu života. Počela više putovati i postala zadovoljnija sobom. Mnogo je vremena provodila i u svojoj vikendici na Braču, a onda je u studenom po prvi puta postala ponosna baka i od tada ne krije da je oduševljena ovom ulogom.

Svaki slobodan trenutak provodi uz malenu, a kada god Elli zatreba pomoć ona priskače.

  • +6
Danijela Dvornik Izvor: Facebook / Autor: Facebook