vrijeme tugovanja

Danijela Dvornik se oglasila nakon velikog gubitka: 'Vraćam se u život ili barem pokušavam'

12.04.2022 u 11:06

Bionic
Reading

Udovica pjevača Dine Dvornika i majka influencerice Elle Dvornik nedavno se morala oprostiti od svog oca, 81-godišnjeg Ive Kuljiša. Svojim pratiteljima opisala je kako trenutno izgleda njezin život nakon gubitka voljenog oca

'Vraćam se u život ili barem pokušavam. Znam da je tata negdje gdje mu je lakše nego sto mu je bilo. Živjeti u mraku je prestrašno i mislim da je samo on znao koliki je to stres za tijelo i psihu', piše na početku objave Danijela Dvornik.

'Zbog svega toga, dođu i druge bolesti, u njegovom slučaju to je bio multipli mijelom, vrsta leukemije i u konačnici korona koja je prošla bez većih simptoma ali ga je poprilično neurološki izneredila. Znao je da je to kraj. Treba će mi neko vrijeme da njegovo nedostajanje isprocesuiram ali život ide dalje. Mnogo obaveza me čeka i veselim se', poručila je na kraju udovica Dine Dvornika.

Podsjećamo, početkom ožujka je objavila posljednju fotografiju s ocem Ivom. Još 2019. je otkrila da je tata oslijepio i podijelila je snimku na kojoj se vidjelo kako ga njezina unuka Balie drži za ruku i vodi do kauča. 'Moj otac je oslijepio, ali Ona ga vodi i pokazuje put po kući, voli se s njim družiti, a njemu je ona sreća velika', objasnila je.

Danijela Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL