NIJE JOJ LAKO

Danijela Dvornik shrvana nakon očeve smrti: 'Znaš da se bliži kraj, ali nikad nisi spreman za oproštaj'

06.04.2022 u 08:49

Bionic
Reading

Prvo je o smrti svoga dide Ive javnost obavijestila Ella Dvornik, a sada se o teškom gubitku oca oglasila i tužna Danijela Dvornik

‘Znaš da se bliži kraj, ali nikad nisi spreman za oproštaj. Iako sam beskrajno tužna, ipak vam moram reći da smo se ispričali, svađali i smijali, da je bio sretan zbog naših života (mame, mene, sestre, unuka i praunuka), načina na koji hendlamo situacije u životu, bio je ponosan na naše žensko kraljevstvo kojim je bio okružen cijeli život, do zadnjeg dana’, započela je Danijela Dvornik svoju dirljivu objavu posvećenu ocu Ivi Kuljišu.

Nastavila je pa objasnila da joj otac neizmjerno nedostaje, ali da je sretna što nije otišao u velikoj patnji, već dostojanstveno, u svom krevetu.

'Zato, u svoj ovoj težini trenutka, sretna sam što ništa nije ostalo nedorečeno, otišao je spokojno i dostojanstveno, u svom krevetu. Falit će mi. Hvala ti, tata, za sve ove godine u mom životu, jer to je privilegija, hvala ti što si baš ti bio moj otac. Nadam se da ćeš napokon pronaći svjetlost bez koje si ostao.'

Danijela Dvornik je krajem 2019. godine podijelila s pratiteljima da je njezin otac oslijepio, a tom prilikom objavila je video u kojem ga praunuka Balie Dee vodi za ruku do kauča. Objasnila je tada da je njezin otac bio tu za nju cijeli život, a da je sada vrijeme da ona njemu pomogne.

S djedom je bila bliska i blogerica Ella te je često provodila vrijeme na Braču, u rodnoj kući majke Danijele, te bi Ivo posjećivao njezinu djecu, praunuke Balie i Lumi.