idila na braču

Danijela Dvornik se pohvalila: 'Toliko ima posla da zaboravim na društvene mreže i mobitel'

01.04.2022 u 08:55

Bionic
Reading

Da, unatoč raznim ograničenjima i izazovima koje nosi, život na otoku itekako može biti jedinstven, svjedoče brojne objave udovice kralja funka Dine Dvornika. Zadnjih dana nije se javljala svojim pratiteljima pa im je objasnila što ju je spriječilo u tome

Nema tko već ne zna da se Danijela Dvornik preklani preselila u Sutivan te da ima prostor za uzgoj voća, maslinik i da je preuredila nekadašnju obiteljsku vikendicu, smještenu u ulici koja nosi naziv po njezinu pokojnom suprugu Dinu Dvorniku i svekru Borisu. Ondje uživa u čitanju i radu u prirodi, što na nju, više puta je isticala, ima terapeutski učinak. Upravo zbog radova na polju nije se oglašavala na Instagramu.

'Znam, nema me nešto ovdje. Radovi su se zahuktali, tako da uglavnom ove sunčane dane provodim na polju. Toliko posla ima da zaboravim na društvene mreže i mobitel (što i nije loše). Sad, prije kiše koja bi nam sutra trebala stići, svi smo se dali u radove. Posadila sam još nešto maslina i voćki (šipak, žižulu, žrnovačku jabuku, marelice, trešnju, višnju i citruse). Uspjela sam i ove visoke gredice staviti u funkciju', napisala je blogerica.

Još, objasnila je u nastavku objave, samo treba posaditi povrće. 'Inače, paralelno sređujem kućicu. Bit će to jedno malo samoodrživo imanje, struja na solarno, voda iz kišnice. Sve što se može iskoristiti iz prirode. Imala sam i malu nezgodu, upao mi je mobitel u gustirnu, tako da sam već imala prvo ovogodišnje kupanje u vodi od nekih 10 stupnjeva... Ne znam kako sam ušla, ali ušla sam. Mobitel ipak nisam spasila. Vrijeme mi je za novi', detaljno je opisala Danijela.

  • +4
Danijela Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic / CROPIX