DRUŽENJE U ZAGREBU

Tri generacije na okupu: Ella Dvornik izvela mamu Danijelu i stajliš baku Žarku na ručak

21.03.2022 u 12:21

Bionic
Reading

Blogerica Ella Dvornik protekli je vikend zbog poslovnih obveza provela u Zagrebu, a slobodne trenutke iskoristila je za druženje s najmilijima. Izvela je svoju mamu Danijelu Dvornik i baku Žarku Kuljiš na ručak, a tri generacije super su se provele

Otkako je preselila u Istru, Ella Dvornik rjeđe viđa svoju mamu Danijelu Dvornik, ali i baku Žarku Kuljiš. Poslovne prilike ponekad Ellu natjeraju da sjedne u automobil i potegle do rodnog Zagreba, a tada s nestrpljenjem iščekuje vidjeti i obitelj.

Protekli vikend je zbog Večernjakove ruže provela u Zagrebu, a subotu je iskoristila za odlazak na špicu te mamu i baku odvela na ručak. Tri dotjerane dame prošetale su centrom grada, a malo tko nije uputio pogled prema njima. U stajliš kombinacijama, Ella, Danijela i njezina majka Žarka izgledale su senzacionalno.

Dok se Ella opredijelila za vrlo živo izdanje, zeleni kaput, tirkizne hlače i žutu čupavu torbicu , udovica Dine Dvornika uskočila je u nešto klasičnije izdanje te prošetala svoj kaput u boji devine dlake. Kombinirala ga je s trendi robusnim čizmama torbicom svijetlo plave boje, a najviše pohvala za svoj je izgled ipak dobila Danijelina majka Žarka. Gospođa Kuljiš zablistala je s bisernom ogrlicom, šeširom i sunčanim naočalama.

'Ono kad se sretnemo u Zagrebu, na brzinskom ručku, između obaveza. Svaka u svom filmu, a opet imamo toliko zajedničkog, brbljamo, komentiramo jedna drugu i u isto vrijeme 'varimo' od smijeha. Ella nas stišava dok pričamo, a nas dvije smo naravno, dalmatinski glasne i načuđavamo se njenom manjku nerazumijevanja našeg bučnog temperamenta’, opisala je subotnji ručak Danijela.

  • +2
Ella Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL