GLAZBENA I MODNA IKONA

Poput Cruelle de Vil: Cher ukrala svu pozornost na gradskim ulicama

10.12.2020 u 09:26

Bionic
Reading

Iako se zbog globalne pandemije rijetko imala priliku vidjeti u javnosti, američka glazbena diva Cher ovih dana boravi u britanskoj prijestolnici, na čijim je ulicama nanovo dokazala titulu modne ikone

Boravak 74-godišnje pjevačice i glumice u Londonu uslijedio je nakon putovanja u Pakistan s ciljem premještaja slona imena Kaavan u utočište za divlje životinje u Kambodži.

Tijekom svog boravka u britanskoj prijestolnici Cher je odradila i nekoliko TV gostovanja, a na gradskim ulicama brojne je oduševila svojim otkačenim izdanjem kojim je podsjetila na lik Cruelle de Vil iz Disneyjeva hita '101 dalmatinac'.

  • +5
Cher Izvor: Profimedia / Autor: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nakon što je 90-ih godina ulogu Cruelle de Vil u filmskoj verziji animiranog hita odigrala glumica Glenn Close, u novoj filmskoj adaptaciji zamijenit će ju oskarovka Emma Stone. Crno-bijele kombinacije postale su zaštitni znak lika Cruelle de Vil, a sudeći po svemu, Cher mu je odlučila odati počast na ulicama Londona.

Navedeno je učinila kombinirajući model ispranih traperica s kratkim kaputom avangardnog dizajna i kapom – komadima koji su činili efekt color block, u paru s crnom zaštitnom maskom i cipelama.