fatalna ukrajinka

Brzo je krenuo dalje: Mlađahni bivši dečko Heidi Klum ljubi drugu

08.12.2017 u 11:11

Bionic
Reading

U rujnu je prekinuo svoju trogodišnju vezu sa supermodelom Heidi Klum, a sada je mlađahni Vito Schnabel već pronašao način kako ju preboljeti

Klin se klinom izbija, tako nekako izgleda nova životna misija Vita Schnabela, 31-godišnjeg trgovca nekretninama koji je javnosti postao poznat zbog svoje veze sa slavnom manekenkom Heidi Klum. 

Par je u rujnu nakon tri godine veze prekinuo i krenuo svatko svojim putem. 

Dok smo Heidi posljednjih mjeseci mogli sve češće vidjeti u solo izlascima s prijateljima, Vito se držao podalje od medija.  No, ovih je dana viđen na Floridi u Miamiju u vrlo zanimljivom društvu. Zabavljao se s 28-godišnjom ukrajinskom manekenkom Alinom Baikovom, koja je tamo snimala novu reklamnu kampanju za liniju kupaćih kostima. 

  • +13
Vito Schnabel Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dok je ljepotica ponosno pozirala i izmjenjivala modele kupaćih kostima, Vito je iz neposredne blizine budno pratio cijeli razvoj događaja, a onda bi u pauzama došao do nje i razgovarao ne skidajući osmijeh s lica. 

#Beaching

Objavu dijeli Alina Baikova (@alina_baikova)

Nakon gotovo cjelodnevnog snimanja, dvojac se zabavljao u obližnjem baru na plaži, kada im se pridružila i Alinina prijateljica. 

Good morning #Miami

Objavu dijeli Alina Baikova (@alina_baikova)

Inače Vito je najstariji sin redatelja Juliana Schnabela, a bio je u ljubavnim vezama s Demi Moore, Elle Macpherson i Liv Tyler. Još ljetos gledali smo ga u vrućim zagrljajima sa slavnom Njemicom, kada su se zajedno zabavljali na luksuznoj jahti u Saint Tropezu.

  • +11
Heidi Klum Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Vjerujem da je potrebno uzeti malo vremena za sebe i dobro promisliti o svemu', rekla je prije tri mjeseca Heidi Klum i tada dala naslutiti kako stvari između nje i 14 godina mlađeg Vite više ne funkcioniraju.