FRANCUSKA AVANTURA

Slavna Njemica i mlađahni partner uživaju u ljetnim radostima

28.07.2017 u 10:35

Bionic
Reading

Svjetski supermodel Heidi Klum već je tri godine u vezi s mlađahnim trgovcem umjetninama Vitom Schnabelom te, iako se do nedavno šuškalo o njegovoj nevjeri, par je svima na zajedničkom ljetovanju pokazao kako je njihova ljubav jača od ičega

Slavna manekenka Heidi Klum stigla je prije nekoliko dana u Saint-Tropez kao jedna od počasnih uzvanica na donatorskoj gala večeri koju je organizirao glumac Leonardo DiCaprio.

Nakon toga se atraktivna plavuša s 14 godina mlađim partnerom Vitom Schnabelom uputila na luksuznu jahtu usidrenu u luci te će provesti još nekoliko dana i uživati u sunčanju i kupanju.

  • +11
Heidi Klum Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Poznata Njemica već tri godine u vezi je s 30-godišnjim trgovcem umjetninama, a strani mediji nedavno su počeli nagađati o njegovoj nevjeri nakon što je viđen s nepoznatom ženom u Londonu dok je Heidi bila u New Yorku.

Vito je odmah odbacio optužbe, a na osnovi posljednjih paparazzi fotografija na kojima je par uhvaćen vidi se kako su još uvijek zaljubljeni.

  • +6
Heidi Klum u bikiniju Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dok su uživali u morskim radostima, par je izgledao i više nego sretno, a 44-godišnjakinja nije mogla skinuti pogled sa svog dragog. Nakon malih vratolomija u moru Vito i Heidi vratili su se na svoju ogromnu jahtu i nastavili izmjenjivati nježnosti.