STOPILA SE S PLANINAMA

Gola Heidi Klum savršeno se uklopila u pejzaž

17.11.2017 u 15:17

Bionic
Reading

Lijepa njemačka manekenka i model Heidi Klum dala je ovih dana svoj veliki doprinos ljepotama pejzaža kalifornijskih plaža i fotografijom objavljenom na Instagramu izazvala oduševljenje brojnih obožavatelja

Upijajući zrake sunca svojim golim tijelom, Heidi je u jednom trenutku dohvatila svoj pametni telefon, okrenula ga prema sebi i opalila selfie.

Strogo tehnički gledano, loša je to fotografija snimljena u protusvjetlu, jer je lijepoj Heidi zbog nezgodne prirode snimanja selfija promaknulo primijetiti jako sunce koje joj sjaji iza leđa.

CALIFORNIA DREAMING 🌞🌴❤️🌈😻🦋

Objavu dijeli Heidi Klum (@heidiklum)

Ostale su zbog toga u sjeni prekrasne Heidine oči, ali je na svjetlo isplivalo nešto što je kod njezinih obožavatelja izazvalo veliko oduševljenje.

'Kakva lijepa planina iznad horizonta', primijetio je netko u komentarima, a mi nismo sigurni je li pri tom mislio na pravu ili Heidininu 'planinu' koja se savršeno uklopila u predivan pejzaž pješčane kalifornijske plaže.

Klum je ljetos prekinula svoju trogodišnju vezu s mlađahnim Vitom Schnabelom i kako se čini, u životu uživa punim plućima.

Iako joj je 31-godišnji trgovac umjetninama svojom nevjerom zadao nešto glavobolje, skloni smo vjerovati da je Heidi ipak izvukla nešto korisnoga iz te veze.

Ako ništa drugo, onda moć prepoznavanja pravog umjetničkog djela, kojeg nije teško prodati.

  • +3
Sva lica Heidi Klum Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia