ŠUŠKA SE

Je li moguće? Mlađahni Schnabel prevario Heidi Klum

26.06.2017 u 23:35

Bionic
Reading

Strani mediji raspisali su se o navodnoj nevjeri mlađahnog Vite Schnabela, partnera svjetskog supermodela Heidi Klum, no on te glasine odlučno odbacuje

Nagađanja o mogućoj nevjeri tidesetogodišnjeg Schnabela krennula su prošloga petka nakon što su objavljene snimke na kojima navodno ljubi nepoznatu ženu u Londonu, dok je njegova 13 godina starija partnerica bila u New Yorku.

'Tvrdnje koje su se pojavile su pogrešna interpretacija jedne potpuno nevine situacije. Obiteljskoj prijateljici sam jednostavno poželio laku noć, nakon čega smo otišli svatko svojim putem. I nema tu ničeg više od toga', navodi se u priopćenju koje je za Us Weekly dao Schnabel.

Manekenka Klum i trgovac umjetninama Schnabel u vezi su od 2014. godine, nakon njezinog prekida s bivšim tjelohraniteljem Martinom Kirstenom, s kojim je stupila u vezu nakon razvoda od pjevača Seala. Razveli su se 2012. nakon sedam godina braka, ali su do danas ostali u dobrim odnosima.

Vito je najstariji sin redatelja Juliana Schnabela a bio je u ljubavnim vezama s Demi Moore, Elle Macpherson i Liv Tyler.

  • +3
Zanosna Heidi Klum Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia