emotivna pjevačica

Andrea Šušnjara ispričala zašto je posjet Mađarskoj za nju imao posebno značenje

07.06.2017 u 22:00

Bionic
Reading

Pjevačica grupe Magazin, Andrea Šušnjara vratila se s putovanja po Austriji i Mađarskoj koju je posjetila prvi put u životu. Uoći nastupa u Vodicama na CMC festivalu ovog vikenda gdje će se publici predstaviti s pjesmom 'Žena, a ne broj', lijepa splitska pjevačica još puna pozitivnih utisaka ispričala nam je koji je razlog njezinog posjeta Mađarskoj i kako se ondje provela

'Prošlog vikenda bili smo u Austriji i Mađarskoj. Bio je to moj, a Magazinov prvi posjet Mađarskoj nakon 33 godine. To je bio jedan od najemotivnijih nastupa koje smo do sad doživjeli, koncert za pamćenje. Bilo je toliko emotivno jer su ljudi znali riječi svih naših pjesama, a odlično su reagirali i na najnovije hitove, naročito na aktualni singl 'Žena, a ne broj'. Posebno je bilo dirljivo kad plakali dok smo izvodili stare pjesme iz 80-tih od Magazina 'Ti si želja mog života', ili 'Kako sam te voljela'. Probudili smo im nostalgiju pa sam skoro i ja zaplakala dok sam pjevala te pjesme', puna je dojmova Andrea.

Budući da joj je to prvi susret s Mađarskom, kaže da ju je oduševila.

'Svakako planiram doći opet jer nismo puno toga stigli vidjeti. Budimpešta je preveliki grad za obići ga u jednom danu koliko smo imali za obilazak. Sudeći prema onome što smo vidjeli, grad je čaroban. Ali uživali smo u restoranima i njihovoj hrani koja me totalno osvojila baš kao i bazilika Svetog Stjepana', kaže pjevačica.

#liveconcert #budapest #hungary #grupamagazin #andreasusnjara #thankyouforthelove 💖

A post shared by Andrea Susnjara (@andreasusnjara_official) on

Narednog vikenda čeka je nastup na CMC festivalu gdje će nastupiti s pjesmom 'Žena, a ne broj'.