ZABLISTALA U VJENČANICI

Andrea Šušnjara spremna za vjenčanje

14.03.2017 u 14:46

Bionic
Reading

Pjevačica grupe Magazin svoje je vjerne pratitelje na Instagramu iznenadila fotografijom u bajkovitoj i raskošnoj vjenčanici

Andrea Šušnjara u rujnu 2016. prekinula je šestogodišnju vezu s dečkom Domagojem Beškerom i, kako je nedavno izjavila, uživa u statusu solerice, a vjenčanicu je, doznajemo, isprobavala zbog novog singla i spota.

Riječ je o pjesmi 'Žena a ne broj' koju trenutno snimaju. Sudeći po dosadašnjim tekstovima njihovih hitova, i ova će zasigurno, sudeći po nazivu, potaknuti brojne polemike.

'Nemam ja puno izbora što se tiče toga kako će izgledati vjenčanje jer je moja familija, a ima nas, hvala Bogu, dosta, sa sela i jednostavno svi moraju doći. Ne mogu pozvati jednog strica i jednu tetu - moram pozvati sve, a svatko od njih ima po još dvoje, troje djece i onda oni još imaju po dvoje, troje djece. Kad su naši pirovi u pitanju, onda Šušnjare imaju pet dugačkih stolova, zauzmu cijelu salu, a protivnička ekipa ima dva mala stola, tako da to mora biti tradicionalni pir u sali za 250-300 ljudi, ne možeš ispod toga. Repertoar će biti raznolik, znači ono od Thompsona do Saše Matića', otkrila je ranije u intervjuu za Radio Dalmaciju.

#zenaanebroj 🔜 @laperla.hr

A post shared by Andrea Susnjara (@andreasusnjara) on

Pjevačica je nedavno proslavila 30. rođendan u splitskom pabu.