NIKAD IZAZOVNIJA

Andrea Šušnjara kakvu dosad još nismo vidjeli

20.03.2017 u 10:10

Bionic
Reading

Grupa Magazin ovih je dana započela snimanje svog videospota za pjesmu 'Žena, a ne broj'. Pjevačica grupe Andrea Šušnjara otkrila je djelić atmosfere sa snimanja fotografijama i dobila same pohvale na račun svog izgleda, a za tportal je ispričala sve o novom singlu i spotu za koji je dala ideju

Andrea pozira u raznim odjevnim izdanjima, fotografira se s puta ili pozornice, a često raznježi fotografijama sa svojim psićem koje često podijeli sa svojim fanovima. No u ovakvom izazovom izdanju, odjevenu u hlače i top duboka dekoltea, još je nismo vidjeli.

'Riječ je o novoj pjesmi grupe Magazin 'Žena a ne broj' kojom ćemo ove godine nastupiti na CMC-u. Videospot snimamo na više lokacija. Započeli smo na probi u dvorani glazbene škole Josip Hatze u Splitu koju sam i sama pohađala deset godina i za koju me vežu lijepe uspomene i gdje sam se zaljubila u glazbu. Otud je sve krenulo pa sam tako zamislila i ovaj spot', otkrila nam je Andrea. Dodaje kako će spot biti spoj njezine mašte i stvarnosti.

'Pjesma je meni jako lijepa, drukčija je od ostalih, a ja baš to volim. Kad je riječ o tekstu pjesme, mislim da će se jako puno žena pronaći u stihovima jer je riječ o ljubavnoj baladi koja nosi snažnu poruku 'Žena, a ne broj'', poručila je pjevačica.

Osim u crnom izdanju, u spotu će se pojaviti u bajkovitoj vjenčanici La perla.

#behindthescenes #zenaanebroj 👏

A post shared by Andrea Susnjara (@andreasusnjara) on

#justmarried 🎉🎉

A post shared by Andrea Susnjara (@andreasusnjara) on