SPREMNA ZA TRIDESETE

Andrea Šušnjara o karijeri, željama i životu solerice

21.02.2017 u 14:32

Bionic
Reading

Pjevačica grupe Magazin od rujna prošle godine je sama. Prekinula je šestogodišnju vezu s dečkom Domagojem Beškerom, ali singl status nije nimalo stresan, dapače uživa u njemu. Uskoro će proslaviti 30. rođendan pa je za tportal ispričala što su joj donijele dvadesete i zašto se veseli godinama koje dolaze

'Bili smo na turnejama, radili smo i na Badnjak i na staru godinu pa smo se malo odmorili i sad kreće nova tura, rad na novoj pjesmi, radni drugi mjesec. Najljepši trenuci su mi kad zapjevam na pozornici. Volim kontakt s publikom. Kad je riječ o mom privatnom životu, ništa posebno se ne događa, uživam biti solo, ne tražim nikoga i super se osjećam. Moj mopsić i ja živimo sami, družimo se puno s prijateljima', ispričala je Andrea Šušnjara.

Dodaje da je jako zaljubljive prirode i da svaku ljubav doživljava kao da je prva. 'Kad se zaljubim uvijek mislim da je to - 'to', dajem se cijela. Riba sam u horoskopskom znaku pa sam vrlo iskrena i senzibilna. Valentinovo dolazi, ali ga ove godine neću slaviti, jer nemam razlog za to, osim ako tu večer nećemo imati kakav koncert', kaže.

Simpatična i vrckava pjevačica grupe Magazin 26. veljače proslavit će 30. rođendan i jedva čeka da vidi što će joj donijeti tridesete.

'Želim si dobro zdravlje i puno dobre glazbe s grupom Magazin. Kad je riječ o godinama koje me čekaju, čula sam da su tridesete nove dvadesete, a u dvadesetima sam otkrivala sebe, puno radila sebi i na karijeri. Sad sam odrasla i spremna sam na nove životne izazove i ono što će mi donijeti tridesete. Ne bojim se godina ni starosti, veselim se svakom novom danu i onome što mi život pruža', ističe. Još ne razmišlja o solo karijeri, jer i sama kaže da za to nije još vrijeme, pa će u grupi, u kojoj joj je uvijek bila želja pjevati, lijepa Splićanka otpjevati još puno hitova.

zadnji #selfie u #2015 #makarska

A photo posted by Andrea Susnjara (@andreasusnjara) on

Pjevačica je s dečkom Domagojem Beškerom bila šest godina u vezi