CRO-A-PORTER

Otmjenost Judite Franković i hrabar dekolte Sanje Vejnović

22.04.2016 u 12:09

  • +10

Uzvanici dolaze na revije Cro A Portera

Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/Pixsell

Bionic
Reading

Među mnogim poznatim uzvanicama modne priče Cro-a-Portera sinoć u Klovićevim dvorima posebno se isticala uvijek originalna glumica Judita Franković, a njezina kolegica Sanja Vejnović odlučila se u svojim pedesetima biti odvažna poput Susan Sarandon kad je dekolte u pitanju

I druga modna priča Cro-a-Portera bila je u znaku ljubavi, a u šest jedinstvenih modnih vizija modnog dvojca Twins, Marija Vijačkića, Etne maar, Klisaba, Jelene Holec i Lorete Gudelj uživale su i poznate ljubiteljice modne originalnosti poput Josipe Lisac, Judite Franković i Tihane Harapin Zalepugin.

Lijepa glumica Sanja Vejnović privlačila je pažnju u crvenom sakou s hrabrim dekolteom, što joj dosad nije bila uobičajena modna praksa. U sličnu izdanju nedavno se pokazala i američka glumica 69-godišnja Susan Sarandon. Kritike na njezin račun zbog duboka dekoltea nisu je pogodile jer je samosvjesna i zrela žena, a kad je Vejnović u pitanju, njezin blistav izgled u pedesetima samo joj ide u prilog po tom pitanju.


Sanja Vejnović uz Ninu Miju Čikeš i Mirana Kurspahića

Neka nova energija koja je bila potrebna da donese svježinu na domaći modni prostor došla je ponovo iz tima Cro-a-Portera. Samo zrelo promišljanje i jasan koncept mogu rezultirati ovakvim rješenjima, a novo iznenađenje sve posjetiteljie i modne zaljubljenike čeka 3. svibnja, kada 35. obljetnicu svoga uspješnog rada slavi jedna od najvećih hrvatskih modnih dizajnerica - Matija Vuica.


Dama u crnom s crvenim detaljem - Josipa Lisac