NAGRADNJAČA

Chinawoman u Tvornici kulture

17.10.2014 u 10:54

Bionic
Reading

Chinawoman se 18. listopada u Zagreb vraća nakon objave svog trećeg albuma, 'Let's Part in Style', koji nastavlja njenu putanju prema kinematografskom i ispovijednom, fokusirajući se na teme vremena i neizbježnosti. Šalje poruku vještog održavanja stvari svježima – dupustiti vremenu i mijeni njihov tijek, no učiniti to sa stilom.

Zvuk ostaje u skladu s njezinim dosadašnjim albumima, isporučujući tonove koje će njeni obožavatelji prepoznati – od post punk minimalizma do europske balade, suicidalnog surfa do grandioznih zborskih dionica o melankoličnim motivima, uz stalno vraćanje temama poput osobnog prostora u vezama, ili pak nevjere, uz prepoznatljiv dašak melodramatičnog humora koji je svojstven ovoj glazbenici.

Početak njene karijere započeo je albumom snimljenim u kućnoj izradi, 'Party girl', koji ju je vinuo u svjetski poznate vode. Značajan preokret u njenoj karijeri predstavlja selidba iz Toronta u Berlin, čime se od manjih gigova po kanadskim klubovima njeni koncerti poprimaju razmjere i do nekoliko tisuća posjetitelja.

Za povratak u Zagreb osmislila je posebnu setlistu za već oblikovanu publiku vjernih pratitelja, a kao predgrupa će joj se pridružiti glazbenim improvizacijskim performansom umjetnici koji nastupaju u okviru Sounded bodies festivala udruge Domino (Queer Zagreb Sezona) koji se zatvara ovim koncertom.

Ulaznice po cijeni od 80 kuna u pretprodaji (100 na dan koncerta) moguće je nabaviti na svim prodajnim mjestima agencija Entrio i Eventim te u Dallas Music Shopu, u Tkalčićevoj 7 u Zagrebu te u Tvornici, Šubićeva 2.

Tportal.hr jednom čitatelju poklanja dvije ulaznice za koncert!

Ime dobitnika objavit ćemo u petak, 17. listopada.

Dvije ulaznice za koncert je osvojila Zrinka Košar.