PRIJATELJI PRIJE SVEGA

Bilić i Ivana Đeldum na Jurčevićevoj fešti u Londonu

11.10.2016 u 18:53

Bionic
Reading

Svoj 50. rođendan Nikola Jurčević prošli je mjesec proslavio u društvu najboljih prijatelja i suradnika u omiljenom londonskom restoranu, a među uzvanicima bili su, naravno, i Slaven Bilić u društvu supruge Ivane koja je samo nekoliko dana nakon toga rodila drugu kćer

Jedan od najvećih džentlmena u nogometnom svijetu Nikola Jurčević zna napraviti feštu za prijatelje, a tako je bilo i za njegov 50. rođendan u rujnu koji je prvo proslavio s obitelji u zagrebačkom restoranu Okrugljak, a onda i u Londonu. 

Na rođendanskoj večeri u poznatom londonskom restoranu Nikola je okupio najbliže suradnike i prijatelje, Slavena Bilića i njegovu tada trudnu suprugu Ivanu Đeldum, Slavenova brata, nogometnog agenta Domagoja Bilića, sportskog pomoćnika u West Hamu Edina Terzića i našeg poznatog stručnjaka za kondicijsku pripremu, sportaša Miljenka Raka. Nikoli je čestitalo i osoblje restorana zanimljivom improviziranom tortom. Samo nekoliko dana nakon rođendanske proslave Ivana Đeldum rodila je drugu kćer.

Kad je roditeljstvo u pitanju, i na tom polju Nikola Jurčević Biliću može biti savjetnik s obzirom na to da ima dvije odrasle kćeri u dvadesetima, Lauru i Lanu, kojima se jako ponosi. Zagrebačkog trenera koji već drugu godinu radi u Londonu supruga i djeca često posjećuju u engleskoj prijestolnici, kao i Slavena, čiji sin Leo i kći Alani žive s majkom u Splitu.

Thanks??#slaven bilic#miljenko rak#edin terzic#ivana djeldum#domagoj bilic#????✌️⚒??

A photo posted by Nikola Jurcevic (@jurcevicnikola) on

Special day 14.09 2016.??⚽️50⚽️??✌️??✨????⚒????

A photo posted by Nikola Jurcevic (@jurcevicnikola) on

Laura&me ✌️

A photo posted by Nikola Jurcevic (@jurcevicnikola) on

My wife... ?? Celebration ??

A photo posted by Nikola Jurcevic (@jurcevicnikola) on