sam protiv svih

Opiru se pravilima i odbijaju naredbe: Ovo su najbuntovniji horoskopski znakovi

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 26.04.2020 08:02
  • Objavljeno 26.04.2020 u 08:02
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Rafael Ben Ari / Alamy / Alamy / Profimedia

Neki to čine aktivno i bučno, drugi se zabarikadiraju i ne miču, no zajednički im je otpor prema pravilima i odbijanje naredbi: oni su najveći zodijački buntovnici

Ovan

Uvijek imajte na umu da Ovan ne mari za tuđa pravila. Štoviše, on ih otvoreno prezire. Zašto? Pa upravo zato što su tuđa, a ne njegova. Ovan uz Lava ima najveću osjetljivost na tuđi autoritet. Očekujte da će vam se suprotstavljati u svemu što kažete ili učinite i ne zaboravite da će uvijek naći povoda da se pobuni. Postoji li nešto protiv čega se ne buni? Protiv vlastitih ideja, ali ni to nije uvijek izvjesno.

  • +1

Reese Witherspoon je horoskopski Ovan, rođena je 22. ožujka 1976.

Izvor: EPA / Autor: PAUL BUCK

Vodenjak

Puno razmišljaju i uvijek imaju plan. Kad im se nešto ispriječi na putu, brzo će sagledati situaciju i krenuti u demontiranje prepreke. Uvjereni ste da vladate situacijom? Ako su na suprotnoj strani Vodenjaci, grdno se varate. Njihova je strategija navesti vas da se uljuljkate u osjećaj nadmoći, sve dok oni ne krenu u protunapad i izvedu preokret. Ako ste im pomislili nametnuti svoju volju, zaboravite. Vodenjaci će tjerati po svom usprkos prijetnjama sankcijama.

  • +5
  • +2

Kerry Washington je Vodenjak, rođena je 31. siječnja 1977.

Izvor: EPA / Autor: ETIENNE LAURENT

Strijelac

Strijelci su uvijek raspoloženi za pobunu, a najmilije im je rušenje ograničenja osobne slobode. Propisali ste im višetjedni ostanak kod kuće zbog epidemije? Prvo, on ne vjeruje da će se razboljeti. Drugo, kako se 'nekakvi političari' usuđuju propisivati mu gdje mora boraviti? On će izigrati zabrane i usput povući za sobom niz istomišljenika. Ako mu se pobuna izjalovi, neće biti razočaran jer se dobro zabavio.

  • +5
  • +2

Taylor Swift je Strijelac, rođena je 13. prosinca 1989.

Izvor: Profimedia / Autor: UPI / Alamy / Alamy / Profimedia

Bik

Bik izražava svoju buntovničku prirodu na suptilan način: tvrdoglavim nečinjenjem. Izazivamo vas da pokušate navesti Bika da učini nešto čemu se izričito protivi. Vjerojatno neće ništa reći niti poduzeti - samo će zauzeti položaj s kojeg se neće micati. Oprez, ako ga budete dovoljno dugo gnjavili, pokrenut će se - ali u vašem smjeru i s nimalo prijateljskim namjerama.

  • +7
  • +4

Jessica Alba je horoskopski Bik, rođena je 28. travnja 1981.

Izvor: EPA / Autor: SEBASTIEN NOGIER

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!