ZA TRENDI STAJLINGE

Žudite za promjenom imidža? Otkrivamo koje su tri najtraženije frizure ovoga trenutka

17.09.2021 u 13:58

Bionic
Reading

Prije nego se odvažimo za osvježenje stajinga i odlazak u frizerski salon, obično za pomoć tražimo Google. Ovoga trenutka među najpretraživanijim frizerskim stilovima prednjače tri cool frizure koje nose najveće zvijezde današnjice

Ako ste i vi među onima koji čim se dogovori frizerski termin, počinju potragu na Internetu, onda ste na pravom mjestu jer otkrivamo koji su trenutačno stilovi najpoželjniji.

Nije ništa neobično potražiti inspiraciju među poznatim zvijezdama (svi se sjećamo trendi rachelice Jennifer Aniston ili pak elegantni, asimetrični bob Posh Spice odnosno Victorije Beckham).

  • +5
Billie Eilish Izvor: Profimedia / Autor: Brian Prahl/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Web stranica Tajmeeli analizirala je upite za pretraživanje na engleskom jeziku od Googleovih korisnika diljem svijeta (broj rezultata pretraživanja je naravno mnogo veći) u posljednjih dvanaest mjeseci kako bi odabrali najpopularnije frizure.

1. mjesto: Billie Eilish

Prema ovim rezultatima uvjerljivo prva je 19-godišnja glazbena senzacija Billie Eilish, čija je frizura tako prošle godine pretražena oko 188.400 puta! Talentirana Amerikanka čiji su zaštitni znak baggy odjeća i neobična crno-zelena kosa promijenila je svoj imidž te postala platinasta plavuša no još uvijek fascinira brojne trendseterice. Samo u posljednjih 12 mjeseci bilo je oko 60.000 pretraživanja pojma 'zelena kosa Billie Eilish'. Jedno je sigurno: neobična glazbenica nas je nadahnula da budemo odvažniji i kad su u pitanju frizure.

2. mjesto: Selena Gomez: Na zasluženom drugom mjestu je bivša teen zvijezda, a danas uspješna glumica i pjevačica Selena Gomez sa svojom raskošnom kosom. Ova 29-godišnjakinja također nije nesklona eksperimentima: od šiški iz 70-ih, do cool stilova iz 90-ih na njoj svaka frizura izgleda sjajno. Stoga ne čudi što je zaštitni znak mlade zvijezde, njezina tamna kosa, u posljednjih godinu dana pretražena čak 175.200 puta! S ukupno 51.600 pretraživanja posebno za 'kratka frizura Selene Gomez'.

3. mjesto: Ariana Grande

Glumica i pjevačica Ariana Grande nalazi se na trećem mjestu: njezina je frizura u posljednjih dvanaest mjeseci pretražena ukupno 170.400 puta! I to unatoč činjenici da je najpoznatija po svojoj prepoznatljivoj frizuri: visokom repu. Možda je upravo zbog toga termin 'Ariana Grande s puštenom kosom' pretraživan oko 34.800 puta. Sudeći po svemu, čini se da bi svi htjeli znati kako ova 28-godišnjakinja izgleda kad skine rep.