poželjan modni komad

Crveni pulover savršen za sezonu pred nama: Obožava ga Penelope Cruz, a prva ga je nosila lijepa unuka Grace Kelly

17.09.2021 u 13:18

Bionic
Reading

Za vrijeme nedavnog boravka u Veneciji glumica Penelope Cruz viđena je u vrlo upečatljivom modnom komadu. Riječ je o crvenom puloveru iz Chanelove kolekcije za proljeće i ljeto 2021., a prema svemu sudeći ovaj odjevni predmet bit će vrlo poželjan u sezoni pred nama

Za vrijeme Venecijanskog filmskog festivala Penelope Cruz pokazala je neke doista nezaboravne stajlinge na crvenom tepihu, no i izvan njega mogla se pohvaliti stilski dotjeranim kombinacijama. Modnim znalcima za oko je zapelo crveni pulover koji predstavlja doista upečatljiv modni komad.

Riječ je o Chanelovom puloveru jarke boje i vrlo zanimljivog detalja u vidu imena brenda ispisanim sjajnim cirkonima. Chanel je ovaj pulover predstavio u sklopu kolekcije za proljeće i ljeto 2021, a Penelope, koja je i ambasadorica tog brenda, nosila ga je uz traperice visokog struka te crne cipele s visokim potpeticama. Stajling je upotpunila povećom crnom torbom te remenom s metalnim ringovima.

  • +2
Penelope Cruz Izvor: Profimedia / Autor: VERONESI / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

No, modnim znalcima ovaj pulover je odmah djelovao poznato te se vrlo brzo povezalo kako je isti taj modni komad nosila jedna od najljepših članica monegaške kneževske obitelji, Charlotte Casiraghi nekoliko mjeseci prije. Naime, unuka Grace Kelly i kći princeze Caroline od Monaca, prošlog proljeća po prvi put se našla u ulozi modela te postala Chanelovom ambasadoricom.

Charlotte je snimila modnu kampanju i idiličnim predjelima kneževine Monako, a na jednoj od fotografija nosi upravo spomenuti crveni pulover kombiniran sa sjajnim hlačama od tvida.

Upravo ta kombinacija otkriva svu ljepotu transformacije Chanelovog pulovera. I dok je kombiniran s trapericama u stajlingu Penelope Cruz odlično funkcionirao kao casual modni komad, u kombinaciji sa sjajnim hlačama od tvida transformira se u nevjerojatno elegantan i chic odjevni predmet.