NEŠTO MALO DRUGAČIJE

Zanosna Sofia Vergara uvijek bira vrlo izazovne kombinacije, no ova bajkovita haljina pokazala se kao pun pogodak

17.09.2021 u 11:51

Bionic
Reading

Sofia Vergara već nekoliko sezona nalazi se u žiriju showa 'America's Got Talent', a pilikom pojavljivanja u emisiji nerijetko oduševi stajlingom. Ovog puta svima je za oko zapela prekasna haljina u nude boji i prekrivane sjajnim detaljima. Stajling koji je djelovao istovremeno elegantno, opušteni i neopterećeno jedan je najboljih Sofijinih u posljednje vrijeme

Kada se radi o modi, zavodljive kombinacije, jarke boje i upečatljivi printevi zaštiti su znak glumice Sofije Vergare. U njezinom ormaru prevladavaju zavodljive kombinacijama koje beskompromisno naglašavaju obline, a zvijezda serije 'Moderna obitelj' nerijetko poseže za poprilično hrabrim i odvažnim modnim komadima. Međutim, ovoga puta glumica na finale showa 'America's Got Talent' u Dolby Theatreu u Hollywoodu kao da je stigla iz kakve bajke.

Na crveni tepih kročila je u kreaciji brenda Berta NYC. Izrađena od tila nude boje i sjajnih srebrnih šljokica, haljina je bila bez naramenica, a gornji dio bio je u obliku laskavog korzeta, dok je donji dio krasil midi suknja bogatog volumena i s upečatljivim detaljem – ušivenim džepovima. Sofia i njezina stilistica Rhonda Spies glamurozan izgled naglasile su sjajnom narukvicom, prstenjem i naušnicama brendova Xivkarats, Dena Kemp i Beladora Jewelry. A izgled je bio upotpunjen ružem prepoznatljive crvene nijanse.

  • +4
Sofia Vergara i Heidi Klum Izvor: Profimedia / Autor: AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Što se tiče cipela, Sofia je igrala na svoju provjerenu kombinaciju odjenuvši zlatne sandale s platformom i vrtoglav visokim potpeticama. U kombinaciji s haljinom, sandale su kreirale glamurozan izgled od glave do pete.

Inače, sandale s platformom vrlo su čest Sofijin izbor za crveni tepih. Cipele, koje su popularnost stekle prije nekoliko godina, u posljednje vrijeme ponovno bilježe rastuću popularnost. Poznate dame poput Beyoncé, Kate Hudson i Kelly Rowland također su posljednjih tjedana uočene modelima iz Aquazzure, Giuseppea Zanottija i Lidow Archive. Platforme su također bile veliki trend na nedavno održanoj zabav Met Gala, a nosile su ih zvijezde poput Megan Fox, Hailee Steinfeld i Billie Eilish.

Na crvenom tepihu showa 'America's Got Talent' pažnju je privukla i Heidi Klum koja se također nalazi u žiriju showa 'America's Got Talent'. Njemačka manekenka i poduzetnica privukla je pažnju crno-bijelim stajlingom koji je uključivao crne uske hlače i zanimljivi top u obliku korzeta te vrlo upečatljiv detalj u vidu šlepa od crnog tila.

  • +3
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia
  • +2
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: OConnor/AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia