katie u cannesu

Zovu je kraljicom street stylea, a ona se ne odvaja od jeftinih tenisica koje nosi uz sve

18.05.2023 u 11:07

  • +3

Katie Holmes

Izvor: Profimedia / Autor: MA / CRYSTAL PICTURES / CRYSTAL PICTURES / CRY-MA. / THE PHOTO ONE / REYNAUD JULIEN/APS-MEDIAS/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Filmski festival u Cannesu privukao je čitav niz slavnih faca, a među njima i Katie Holmes koja je na francusku rivijeru donijela i svoj nadaleko prepoznatljiv street style

Kada je povodom 76. filmskog festivala u Cannesu Katie Holmes sletjela u zračnu luku u Nici odmah je privukla pažnju, a mnogima je za oko zapeo i njezina stilski odabir.

Glumica koju je proslavila uloga u seriji Dawson's Creek i ovog je puta igrala na kartu udobnosti, a naizgled nespojive modne komade uspjela je spojiti i upečatljivi dnevnu kombinaciju. Katie, koju mnogi zbog njezinih ležernih i chic kombinacija smatraju kraljicom ulične mode, ovog je puta posegnula za vječnim komadom – dugim, smeđim balonerom. Ispod njega nazirala se ružičasta polo majica, a za izraženu dozu boje našle su se tu jarko crvene hlače.

Sve to je zaokružila hit tenisicama od kojih se u posljednje vrijeme ne odvaja. Riječ je o ultimativnom hitom u svijetu casual mode, popularnim Adidas Samba tenisicama koje trendseterice osvajaju retro izgledom, pristupačnom cijenom, udobnošću i lakoćom kombiniranja. Tako ih je Katie nedavno nosila uz ženstvenu haljinu, a sad uz hlače i baloner.

Katieina ležerna frizura i minimalistički make up sjajno su se uklopili staljling kultnu ljepotice i zvijezde 90-ih.

  • +3
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: MICHAEL SIMON / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA