KATIE HOLMES

Tako efektno: Zablistala u jednoj od najljepših kožnih haljina sezone

17.05.2023 u 13:14

Bionic
Reading

Čini se kako su dame iz svijeta slavnih posljednjih tjedana posebno privučene idejom nošenja komada od kože

Na gala događanju brenda Tiffany & Co. u New Yorku to je nedavno potvrdila Blake Lively, a na ulicama Velike Jabuke američka ‘it’ djevojka Hailey Bieber.

Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: DIMITRIOS KAMBOURIS / GETTY IMAGES / PROFIMEDIA

Stajlinzima u znaku kože ove slavne dame privučene su s dobrim razlogom jer su komadi od ovog materijala idealan izbor kada se želi ostaviti snažan modni dojam.

Neprikosnovena kraljica ulične mode, Katie Holmes, posljednja je slavna osoba koja se ove sezone odlučila za kožni look od glave do pete.

Takvi stajlinzi za zvijezdu serije ‘Dawson’s Creek' nisu nikakva nepoznanica. Danas davne 2014. godine, tijekom Tjedna mode u New Yorku, plijenila je poglede u fluidnoj kreaciji od kože a ne tako davno, u studenome prošle godine, stajlingom je istaknula kožni komplet stvoren od predimenzionirane košulje i odgovarajućih hlača kako bi se uhvatila u koštac s ovim modnim izazovom. 

Ovog ponedjeljka, 15. svibnja, na jednom eventu u New Yorku, odlučila je ponoviti ovu modnu recepturu.

Za to je odabrala haljinu svog omiljenog francuskog brenda Chloé, koja dizajnom imitira sjajne slip modele kakvi danas slove za modni klasik. U odnosu na aktualne modele slip haljina nadahnute verzijama iz 90-ih, inačica s potpisom modne kuće Chloé, osim materijalom, prvenstveno odskače cvjetnim vezom. Kožne natikače i crni blejzer bili su njezin za naglašavanje ove efektne haljine i kreiranje elegantnog večernjeg looka.