NE SKRIVA NIŠTA

Znate li koja je tajna njezine besprijekorne linije? Naomi Campbell otkrila kako jede samo jednom dnevno

23.04.2020 u 18:56

Bionic
Reading

Crnu panteru, kako joj je nadimak već godinama, ili volite ili mrzite, no jedno joj morate priznati - i samo nekoliko dana prije 50. rođendana, ona izgleda senzacionalno. A koja je tajna? Naomi Campbell to ne krije, iako vam ne bi preporučali da se i vi na to odlučite ukoliko želite smršaviti

Zajedno sa Cindy Crawford, Claudijom Schiffer, Lindom Evangelistom i Christy Turlington ona je žarila i palila modnim pistama 90-ih. Popularna petorka bila je neizostavna na svim revijama, modnim kampanjama, a zajedno su se pojavile i u spotu George Michaela 'Freedom'. No, ono što je posebno zanimljivo vezano uz njih da i danas izgledaju kao u doba najveće slave, tek koju godinu ili desetljeće starije.

Osim dobrih gena, za njihov izgled pobrinula se i zdrava prehrana, kao i redovito vježbanje, no, kod Naomi Campbell možda je nešto sasvim drugo u pitanju budući da, kako je otkrila, ona jede samo jednom dnevno.

Slavna manekenka, koji će idući mjesec proslaviti 50. rođendan, izjavila je: 'Jedem samo ručak, a ručak je zapravo moja večera, budući da jedem samo jednom dnevno. Nedjelja je dan kada si dopustim slatko i tada radim razne deserte, torte i pudinge.'

Kako je rekla, iz prehrane je izbacila gluten i mliječne proizvode, a u mladosti je znala danima postiti uoči najvažnijih modnih revija.

'Jedem kada osjetim potrebu, no ne izgladnjujem se. Ako želim dan provesti da ne jedem, taj ću dan samo piti vodu ili cijeđeni sok. Sve ovisi kako se osjećam. Kada je vruće pijem samo sokove. Nikada ne planiram. Nekada je tako dan, nekada dva, nekada tjedan. Postim kada mi odgovara tako', priznala je Naomi Campbell.