BOJI SE ZARAZE

U strahu su velike oči: Naomi Campbell dnevno popije čak 30 različitih vitamina i suplemenata kako bi očuvala zdravlje

27.03.2020 u 08:53

Bionic
Reading

Već je dobro poznato kako na putovanjima, na kojima je često, odavno ima svoju rutinu kako bi mjesto gdje sjedi primjerice u avionu bilo u potpunosti dezinficirano, kao i da na put ne odlazi bez zaštitne maske za lice i rukavica. No, sada se doznao još jedan zanimljiv detalj kojim crna pantera pokušava spriječiti viruse i bakterije da napadnu njezinoj tijelo

Da je opsjednuta svojim zdravljem, kao i da sve oko nje uvijek bude besprijekorno čisto i dezinficirano, znamo odavno, no čini se da je 49-godišnja 'crna pantera' u jeku ove pandemije koronavirusa, koji je pogodio svijet, pojačala sve.

Uz to što nigdje ne izlazi bez zaštitnog odijela, rukavica i maske za lice, većinu vremena trudi se provesti u samoizolaciji u svom domu, a putem svog YouTube kanala otkrila je i kako je pojačala dnevni unos vitamina i suplemenata.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Kako je rekla, dan započinje zdravim smoothijem u koji stavlja više od 10 zdravih sastojaka, među kojima su i bademovo mlijeko, kakao u prahu, matcha, artičoka i baobab u prahu, kolagen, moringu u prahu te šipak.

'Sada je više no ikada važno podići i zaštititi svoj imunitet i pobrinuti se za sebe', objasnila je Naomi Campbell i dodala kako uz smoothie uzima i niz raznih vitamina i suplemenata, uključujući i tekući vitamin C, vitamin D, sjemenke papaje, probiotik, crni kim, huminsku kiselinu..

U konačnici, Naomi Campbell tijekom dana popije gotovo 30 podizača imuniteta, koji bi, između ostalog, trebali pomoći zdravlju jetre, probave, ali i samom imunitetu.