PONOVNO PROVOCIRA

Zna kako izazvati pozornost: Kim Kardashian naglasila bujni dekolte

17.07.2020 u 09:11

Bionic
Reading

Reality zvijezda i poduzetnica Kim Kardashian West itekako dobro zna zaintrigirati svoje brojne pratitelje na društvenim mrežama

Zvijezda 'Keeping Up With The Kardashians' i supruga ekscentričnog glazbenika Kayne Westa koji je najavio svoju utrku na američkim predsjedničkim izborima, u posljednje vrijeme dodatno podgrijava zanimanje fanova i svojim objavama na Instagramu.

Kim je na ovoj popularnoj društvenoj mreži gdje ima nevjerojatnih 179 milijuna pratitelja, ponovno užarila internet najnovijim seksi izdanjem u ljubičastom korzetu koji je uparila s uskim crnim hlačama s neobičnim kožnim detaljima. Kosu koju je nedavno obojala u crvenu nijansu splela je u pletenicu, a uz fotografiju je svima zaželjela dobar dan. Nude ruž i mačkasto našminkane oči s naglašenim trepavicama zaokružili su ovaj seksi look, poznate starlete koja je u međuvremenu pokrenula i svoju liniju donjeg rublja Skims, brend kozmetike KKW Beauty te uspješno lansirala parfeme sa svojim potpisom.

Za svoju je objavu Kim zaradila u kratkom roku gotovo tri milijuna lajkova.

Inače, Kim je glavna podrška svome suprugu u predsjedničkoj utrci, a iako se pisalo da je Kanye ipak odustao od kandidature, reper, producent i dizajner ispunio je i predao prvi formular koji je uvjet za kandidaturu na predsjedničkim izborima. Drugi, još bitniji formular kojim službeno potvrđuje svoju kandidaturu, još nije ispunio.

  • +5
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Podršku Kanyeu izrazio je i jedan od najbogatijih ljudi svijeta, izvršni direktor SpaceX-a Elon Musk. West će biti predstavnik stranke 'BDY Party'.

Glazbenik je najavio kako će se na izborima natjecati kao predstavnik 'BDY Party', a otkrio je kako je to kratica od 'Birthday Party', u prijevodu 'Rođendanska stranka'.

'Moramo ispuniti obećanje o Americi na način da vjerujemo u Boga, ujedinimo našu viziju i sagradimo našu budućnost. Kandidiram se za predsjednika Sjedinjenih Država', objavio je Kanye još 4. srpnja na društvenim mrežama.