UVIJEK U TRENDU

Omiljena obuća: Trendesterice ne izlaze iz kultnih natikača oko kojih se lome koplja

16.07.2020 u 22:04

Bionic
Reading

Natikače prepoznatljivog izgleda s potpisom poznatog njemačkog brenda čija tradicija traje čak 246 godina unazad nekoliko sezona postala je 'must have' obuća za ljeto

Udobne i praktične popularne birkenstockice potpuno su zaludjele poznate fashionistice koje ih rado uklapaju u svoje casual stajlinge.

Isplativa su modna investicija budući da njihova popularnost neće samo tako nestati, a čak i oni s najosjetljivijim nožicama bit će zadovoljni jer su žuljevi, ljeti toliko čest rezultat nošenja obuće na bosu nogu, vrlo rijetki zbog iznimno ugodnog materijala i udobnog, anatomski izrađenog potplata.

Ove anatomski oblikovane natikače nude visoku razinu udobnosti, a njihova popularnost samo rade iz sezone u sezonu, osobito cool modela s dva remena.

  • +3
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Upravo se u crnim birkenstockicama, modelu Arizona i mini haljini prošetala nova ljubimica modnih kritičara Katie Holmes pokazavši kako joj karantena nije nimalo naškodila liniji.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Happy feet. 👣

Objavu dijeli Birkenstock (@birkenstock)

Bijelim natikačama prepoznatljivog izgleda nije odoljela nisu odoljele ni australska glumica Naomi Watts i Lady Amelia Windsor, a velike su obožavateljice birkenstockica i poznate holivudske zvijezde Michelle Monaghan, Reese Witherspoon, Michelle Pfeiffer, Julia Roberts, Julianne Moore, Heidi Klum, Jessica Alba, Emma Roberts, Mandy Moore...

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

We 💙 a Big Buckle moment.

Objavu dijeli Birkenstock (@birkenstock)

Da potražnja za njima stalno raste dokazuje i podatak kako brend ove godine bilježi ogromne brojke kad je riječ o prodaji, a u prilog im je išla i globalna pandemija kad je udobnost obuće na prvom mjestu. 

David Kahan, predsjednik uprave američkog Birkenstocka s ponosom je tad izjavio kako svi celebovi nose Birkenstock natikače jer su ih sami odabrali, a ne zbog plaćenih kampanja.

'Nevjerojatna je i moć društvenih mreža pa imate priliku vidjeti npr. Ellen Degeneres dok čita knjigu u svojim omiljenim birkenstockicama, Jasona Mamou sa svojom obitelji, Reese Witherspoon u svom dvorištu, Kanye Westa na naslovnici magazina GQ u omiljenim natikačama Birkenstock', objašnjava Kahan.