moderno, trendi, ŠIK

Bez greške: Modna ikona briljirala u najpoželjnijem trendu sezone

16.07.2020 u 19:53

Bionic
Reading

Ova moderna ikona stila već je godinama na svim mogućim listama najbolje odjevenih žena svijeta. Kraljica miksanja dizajnerskih i high-street komada, ovog puta oduševila je u plavom bijelom izdanju i ulice New Yorka po tko zna koji put pretvorila u vlastitu modnu pistu

Kad Olivia želi boje, ona ih se ne boji. Pogotovo u proljetnim i ljetnim mjesecima. U posljednje vrijeme joj se, čini se, jako sviđa plava boja. Zgodna 34-godišnja trendseterica i poduzetnica predahnula je od stalnog boravka kod kuće, a ni tada nije propustila priliku mamiti poglede besprijekornom odjevnom kombinacijom.

Nekada viđane samo na teniskim terenima, plisirane suknje postale stalan dio street style fotografija, a ove godine dolaze kao jedan od neočekivanih modnih trendova. Olivia je isfurala Max & Co Pleated plisiranu suknju od satena. Oči je zaštitila sunčanim naočalama Westward Leaning, a zaštitnu masku i ovoga puta je zamijenila profinjenim svilenim rupcem kojim je vješto prikrila pola lica. Cijeli outfit je upotpunila crnom kožnom torbicom s nitnama i bijelim čizmicama vojničkog stila.

Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Jose Perez/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Samo nekoliko dana prije američka ikona stila je mamila poglede još jednim nepogrješivim izdanjem kao stvorenim za ljetne dane kada je maslinastu košulju sa Zarinim potpisom uskladila s jednostavnom smeđom suknjom midi kroja, a modnim dodacima prepustila je glavne uloge.

Prvi puta smo je zamijetili još 2009. godine u MTV-jevom reality showu The City, a do danas se profilirala u jednu od onih žena s nepogrešivim stilskim izričajem.

  • +4
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Jose Perez/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia