provjerena modna kombinacija

Zgodna Emily Ratajkowski u mini haljini na točkice mamac je za poglede

28.04.2020 u 09:48

Bionic
Reading

Sunčan dan u Los Angelesu manekenka Emily Ratajkowski iskoristila je za šetnju sa suprugom, glumcem i producentom Sebastianom Bear-McClardom i njihovim psom Colombom. Malo tko se nije okrenuo za lijepom brinetom koja je za šetnju odabrala provjerenu modnu kombinaciju - točkastu mini haljinu i bijele tenisice

Proslavljena manekenka i vlasnica brenda kupaćih kostima Inamorata Emily Ratajkowski slovi za jednu od najseksepilnijih žena, još otkako se pojavila u spotu Robina Thickea za pjesmu 'Blurred Lines', a sada je ponovno potvrdila tu titulu.

Paparazzi su slavnu brinetu slikali u šetnji Los Angelesom sa suprugom Sebastianom Bear-McClardom, njihovim psom Colombom i prijateljima. 28-godišnja manekenka nije marila za propisane mjere zaštite od koronavirusa, pa je u šetnju krenula bez zaštitne maske za lice, kao i ostatak skupine, no itekako je marila za stajling.

  • +4
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uvijek odlično odjevena manekenka plijenila je poglede u mini haljini bezvremenskog točkastog uzorka, a uskladila ju je s bijelim tenisicama. Haljine s točkastim printom ove su sezone ultra popularne, a prema riječima modnih stručnjaka, bit će jedan od nekoliko modela koji će preplaviti gradske ulice.

Haljine i tenisice već nekoliko uzastopnih sezona omiljeni su odabir trendseterica, a razlog zbog kojeg su bijele tenisice toliko popularne taj je što pristaju uz apsolutno svaki komad odjeće.

  • +28
Tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo