UVIJEK KRITIZIRANE

Emily Ratajkowski objavila niz fotki u bikiniju nakon što je podržala Billie Eilish

13.04.2020 u 23:30

Bionic
Reading

Manekenka Emily Ratajkowski nedavno je podržala Billie Eilish nakon što su se neki ljudi obrušili na pjevačicu jer je pozirala u bikiniju, a sad je to podcrtala vlastitim fotografijama u kupaćem kostimu

'Ovo je samo još jedan primjer kako je ženama nemoguće pobijediti. Što god odjenu na sebe, netko ih uvijek kritizira', napisala je Emily Ratajkowski na svom Twitteru te dodala da žene nikad neće postati ravnopravne s muškarcima dok god se ne razore strukture patrijarhalne moći.

'Do tada – ODJEVAJTE SE KAKO ŽELITE', zaključila je Emily Ratajkowski koja je sad na Instagramu objavila i niz fotografija u bikiniju.

Billie Eilish nedavno je u intervjuu otvoreno progovorila kako je dobivala pogrdne komentare nakon što je na internet stavila snimku u kojoj ima gornji dio bikinija dok je bila s prijateljima na godišnjem odmoru na Havajima.

'Odjednom je to bilo posvuda. Komentari su bili nešto poput 'nije mi više draga jer se pretvorila u drolju čim je napunila 18'. Jednostavno ne mogu pobijediti', rekla je nakon toga Billie Eilish koja se inače ne želi odijevati seksualno jer ne želi u javnosti stvarati takvu sliku, a i zbog toga što je dugo mrzila vlastito tijelo.

View this post on Instagram

The Neptune in Lavender Leopard Link ☀️

A post shared by Inamorata (@inamoratawoman) on