KAO JAJE JAJETU

Sličnost je neporeciva: Slavnu ljepoticu fanovi su zbog ove fotografije usporedili s Victorijom Beckham

08.04.2020 u 23:07

Bionic
Reading

Proslavljena manekenka Emily Ratajkowski u rujnu prošle godine je sa suprugom Sebastianom Bear-McClardom gostovala na Filmskom festivalu u Torontu, no tek sada su njihove zajedničke fotografije s tog događanja privukle pažnju javnosti. Jedna fotografija posebno je zapela za oko njezinim fanovima koji su je usporedili s pjevačicom i dizajnericom Victoriom Beckham

Obožavatelji Victorije Beckham ostali su na trenutak zbunjeni kada su na internetu ugledali fotografiju manekenke Emily Ratajkowski i njezina supruga Sebastiana Bear-McClarda zagrljene na crvenom tepihu. U slavnoj brineti prepoznali su slavnu Posh iz vremena kada je tek napustila grupu Spice Girls.

Emilyna i Sebastianova fotografija neodoljivo podsjeća na fotografiju Beckhamovih nastalu 2001. na dodjeli glazbenih nagrada u Cannesu. Odjevena u seksi crnu haljinu lijepa manekenka nalikuje slavnoj spajsici kao jaje jajetu, a čak je i njihova poza identična onoj koju su zauzeli Beckhamovi.

Slika ova dva para je ubrzo preplavila društvene mreže i fanove Beckhamovih, koji su u to vrijeme bili najpopularniji par na svijetu, podsjetila na njihov omiljeni par u mlađim danima. Emily je u prošlosti ispitivala fanove na društvenim mrežama podsjećaju li ih ona i njen odabranik na slavni par, stoga ovo sigurno nije prvi put da je povezuju s Victorijom Beckham.

  • +12
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: Skyler2018 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia