popularni bob

Zbogom, 'pixie'! Charlize Theron sada ponovno nosi dužu kosu i izgleda fantastično

29.06.2021 u 10:42

Bionic
Reading

Ako vam se sviđaju kratke frizure, fotografije holivudske glumice Charlize Theron mogu poslužiti kao odlična inspiracija. Južnoafrička ljepotica dugo vremena je nosila poprilično kratku frizuru koja joj odlično pristaje, no sada je oduševila novom bob frizurom koja je pravi trend ove sezone. Ako priželjkujte promjenu izgleda, s izborom frizure kakvi nosi Charlize sigurno nećete pogriješiti

Kratka i odlično oblikovana frizura s godinama su postali zaštitni znak glumice Charlize Theron. Glumica koja je odrasla u Južnoafričkoj Republici redovito je oduševljavala različitim varijacijama kratke 'pixie' frizure, a mnogima je za oko zapela u njezina vrlo kratko frizura s undercutom koju je nosila prije nekog vremena.

No, čini se kako je popularna glumica odlučila malo pustiti kosu i ne dirati škare jedno vrijeme. Naime, na najnovijim fotografijama objavljenim na Instagram profilu zvijezda filma 'Mad Max' ima znatno dužu kosu te fura vrlo trendi frizuru – bob koji je nezaobilazan način oblikovanja kose ove sezone.

Charlizina nekada super kratka frizura, intenzivne plave boje, sada je puno svjetlija te seže skoro do brade. Iako se i dalje radi o kraćoj frizuri, Charlize je ovom frizurom postigla pravi makeover. Uz, to izgleda nevjerojatno dobro, a nova frizura, baš kao i sve one prethodne, je pun pogodak. Unatoč duljoj kosi, Charlize je ostala vjerna razdjeljku na stranu koji cijelom izgled daje prizvuk ležerne elegancije.

Lagani, glamurozni valovi jasno dokazuju kako ovaj oblik frizure može izgledati vrlo chic i pogodni za različite prigode, od crvenog tepiha do ležernog izlaska. Budući da ne zahtijeva puno vremena za oblikovanje i stiliziranje, bob s valovima odličan je izbor za ljetne dane.

  • +2
Charlize Theron Izvor: Profimedia / Autor: Jon Kopaloff / Getty images / Profimedia