POHVALILA SE

Mirna Maras Batinić bez šminke i frizure, ali nikada sretnija

24.06.2021 u 10:40

Bionic
Reading

Na svom Instagram Storyju poznata je plavokosa voditeljica napravila selfie u trenutku kada na licu nije imala ni trunke šminke, a ni frizura joj nije bila savršena kao inače, no ništa od toga nije joj zasmetalo

Kako je otkrila na svom profilu na Instagramu, Mirna Maras Batinić trenutno sa svojom obitelji uživa u blizini Šibenika. I to doista uživa. A da je itekako sretna i zadovoljna te da joj se sve u životu posložilo, pokazala je na jednoj od fotografija.

Na njoj poznata plavokosa voditeljica pozira bez šminke, ali i bez frizure, koja je pomalo njezin zaštitni znak, no, kako je i stavila u hashtag, sreću ne može sakriti.

Na jednoj drugoj fotografiji, na kojoj pozira na zidiću odjevena u bikini i bijelu lanenu košulju, Mirna je napisala kako joj treba 'boje', odnosno kako želi da njezina bijela put malo potamni.

Inače, prije nekih godinu dana voditeljica je progovorila o tome da se dvažila na režim ishrane koji je poznat pod nazivom intermittent fasting, ili povremeni post, koji potiče stanje autofagije. Novak Đoković, Jennifer Aniston, Beyonce i Reese Witherspoon samo su neke su od poznatih osoba koje su prešle na takav režim, a uspješan je bio i u njezinom slučaju.

Mirna Maras Batinić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL