sofia vergara

Zbog ove kombinacije svi su gledali u nju, a u prvom planu našle su se ludo popularne čizme

26.11.2023 u 19:46

  • +5

Sofia Vergara

Izvor: Profimedia / Autor: BROADIMAGE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / THECELEBRITYFINDER/MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Sofia Vergara uživala je u zabavnom danu s prijateljica u Los Angelesu. Za tu priliku odabrala je laskav stajling kojim su dominirale visoke čizme, hit komad ove sezone

Slavna glumica, bivša zvijezda Moderne obitelji, 51-godišnja Sofia Vergara, koja se nedavno razišla sa suprugom Joeom Manganiellom nakon više od sedam godina braka, viđena je u shoppingu na Beverly Hillsu u veselom društvu prijateljica.

Za tu priliku Sofia je odabrala stajling koji je bio kombinacija vječnih komada u ormaru te trendovskih komada koji drmaju ovom sezonom. Klasične i vrlo laskave uske traperice spojila je s vječnim komadom iz ormara, traper košuljom.

Kombinaciju 'traper na traper' kao stvorenu za ležerni izlazak podigla je izborom cipela i torbe. Tako je preko tijela prebacila popularnu torbicu Chanel 3 Bag koju trendseterice obožavaju jer je jednako nosiva u dnevnim i večernjim kombinacijama. Ipak, u prvo planu našle su se cipele, točnije čizme i to model koji se ove sezone nametnuo kao jedan od najpoželjnijih.

Zanosna Kolumbijka traper look podigla je uskim, visokim crnim čizmama visokih potpetica s dodatkom platforme i pri tome izgledala kao da je sišla s naslovnice modnog časopisa. Naime, ove jeseni vlada neviđena pomama za visokim čizmama koje su u kratkom roku osvojile modnu scenu.

Od njih se ne odvajaju zvijezde poput Taylor Swift, Naomi Watts, Emily Ratajkowski i Kendall Jenner, a sada njihovu popularnost potvrđuje i Sofia Vergara. Nose se u kombinacijama s mini suknjama, maksi haljinama ili ispod trendovskih širokih traperica, a gotovo da ne postoji modna kuća koja svoju novu kolekciju nije obogatila brojnim modelima ove obuće. Dobra vijest je i da cjenovno pristupačniji high street brendovi, poput mnogima omiljenih Zare, Manga i H&M-a također donose velik broj neodoljivih modela visokih čizama.

cjenovno pristupačni modeli

Trendi visoke čizme kojima je teško odoljeti: Ovo su najljepši modeli iz Zare, Manga i H&M-a

Pogledaj galeriju

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'