praktične i svestrane

Obožava ih Kate Middleton: Ove udobne cipele savršena su alternativa hit čizmama

24.11.2023 u 14:40

Bionic
Reading

Blundstone modeli gležnjača toliko su udobni da se nose od jutra do mraka, a njihova svestranost veliki je plus

Blundstone cipele poznate su po dobitnoj kombinaciji izdržljivosti, udobnosti te jednostavnog, ali prepoznatljivog stila, zbog čega su sjajna alternativa klasičnim jesenskim čizmama koje trenutno možemo vidjeti na svakom koraku.

Za razliku od uobičajenih gležnjača, australski brend svoje modele dizajnira isključivo u 'chelsea' stilu - s elastičnom trakom na bočnim stranama gležnjeva koja ih čini toliko udobnima da ćete ih nositi od jutra do mraka.

Osim toga, iznimno su praktične jer lako podnose kišne uvjete te čine savršenu zaštitu od niskih temperatura zimi, a uz to su i vrlo svestrane te se nose na sve modne kombinacije.

To ih čini odličnom opcijom za svakodnevno nošenje, ali i za svečanije prigode jer je njihov elegantan dizajn lako prilagodljiv i na glamurozne kombinacije.

Gležnjače australskog brenda Blundstone imaju i zavidnu povijest te predstavljaju ikonski modni komad. Naime, brend je nastao 1870. godine, a od tada je zadržao kvalitetu i izdržljivost proizvoda, mijenjajući kroz godine tek dizajn i siluetu modela.

Ove sezone ovakve gležnjače ponovno su oživjele kao trendi komad, ponajviše zahvaljujući Kate Middleton koja im se učestalo vraća pri odlasku u prirodu ili na manifestacije opuštenijeg karaktera.

Princeza od Walesa bira smeđe Blundstone Classic Comfort 585 gležnjače s 'ostarjelom' kožom, savršenom za osobe koje vole vintage stil ili country estetiku. Tu je i urbanija alternativa u modelu 550 s tanjim, iako i dalje robusnim potplatom, no suženije siluete.

Za kraj, onima željnim još elegantnijih modela stižu Blundstone gležnjače na petu, inovativna kreacija preko 150 godina starog brenda koji uspješno ostaje u korak s najnovijim trendovima, pružajući nam najpraktičniju alternativu trendi jesenskoj obući.