u izlasku s novim dečkom

Detalj koji obožavate ili prezirete: Sofia Vergara na modnu scenu vratila zaboravljeni trend

06.11.2023 u 18:59

Bionic
Reading

Životinjski uzorak posljednjih mjeseci viđamo sve rjeđe, a sada ga je oživjela lijepa glumica uskladivši hlače i cipele u efektnim leopardovim točkicama

Nakon što se prije nekoliko mjeseci razvela od glumca Joea Manganiella, Sofia Vergara puni medijske stupce romansom s kirurgom Justinom Salimanom, s kojim je i protekle večeri uočena u izlasku u luksuzni restoran u Santa Monici.

Lijepa Kolumbijka za tu prigodu izabrala je efektnu kombinaciju kojom je istaknula dekolte - svileni top bez rukava te široke hlače s uzorkom leoparda.

Pomalo zaboravljeni trend nošenja životinjskog printa 51-godišnja glumica vratila je na modnu scenu usklađivanjem upečatljivih hlača s odgovarajućim cipelama na visoku petu identičnih leopardovih točkica.

Stajling je zaokružila crnom torbicom i srebrnom narukvicom, a kosu je nosila u klasičnom raspuštenom stilu.

  • +3
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: Auto

Par je prvi put uočen u javnosti prije mjesec dana, a od tada ih se redovito viđa na večerama u najcjenjenijim kalifornijskim restoranima. Inače, Saliman je ortopedski kirurg kojem izlaženje s glumicama nije strano jer je 2008. oženio Bree Turner, s kojom ima 13-godišnju kćer Stellu i 11-godišnjeg sina Deana.

Od Turner se razveo 2018. godine, dok je Vergara nakon osam godina raskinula brak s Manganiellom proteklog ljeta.