MIRNA OAZA

Zavirite u raskošnu vilu kraj jezera repera 50 Centa

04.07.2018 u 17:01

Bionic
Reading

Američki reper poznat po raskošnom načinu života pravo je malo bogatstvo izdvojio i na uređenje luksuzne vile u Connecticutu, u kojoj se nalaze čak 23 spavaće sobe

50 Cent možda je odrastao u bijedi i siromaštvu, ali danas definitivno živi daleko od takvoga svijeta. Glazbeni uspjesi donijeli su mu milijune na računu, a poznati reper naučio je i u što treba ulagati. Jedna od njegovih glavnih investicija su nekretnine od kojih se ističe luksuzna vila u Connecticutu.

Raskošno zdanje koje se prostire na nekoliko tisuća kvadrata ističe se zbog svog sadržaja koji će rijetko koga ostaviti ravnodušnim. Connecticut, inače poznat kao mirna oaza za sve bogataše koji tamo grade svoje kuće daleko od gradske verve, pokazala se i kao savršen odabir 50 Centu.

  • +18
Kuća 50 Centa Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Njegovu vilu okružuje zelenilo i prostrani vrt koji krije bazen s pogledom na šumu kao i košarkaški teren. S druge strane vile nalazi se jezero na kojem je reper dao sagraditi gostinjsku kuću.

Interijer vile vrlo je glamurozan i podsjeća na nekim dijelovima na barokni stil, ali uz dozu suvremenosti koja se posebno ističe u korištenju staklenih stijena.

Možda najzanimljivija činjenica je da kuća ima 23 spavaće sobe i čak 35 kupaonica od koje gotovo svaka ima raskošnu tuš kabinu u mramoru ili jacuzzi kadu. Od posebnih sadržaja koji se ističu u kući su kino dvorana, unutarnja košarkaška dvorana, teretana te unutarnji bazen.