ZA POŽELJETI

Zar ova ljepotica u bikiniju ima 48 godina?

09.05.2013 u 09:51

Bionic
Reading

Paulina Porizkova, supermodel ranih osamdesetih, i sa 48 godina ima fantastično tijelo bez grama viška

Fotografiju u bikiniju u kojoj otkriva tijelo za poželjeti Paulina je objavila na Twitteru, a slika na kojoj lijepa manekenka stoji u moru i proteže se uživajući u suncu izazvala je divljenje i brojne komentare. Naime, 48-godišnja Paulina mama je dvoje djece, a mini-bikiniju izgleda tako dobro da bismo teško pogodili koliko ima godina.

Češka manekenka, koja se proslavila naslovnicama u časopisu Sports Illustrated, uživala je u Iceland's Blue Lagoon, u spa tretmanima i odmoru iz snova.

No iako joj nije problem pokazati svoje fotografije bez make upa, nedavno je bila na meti kritičara zbog retuširanih fotografija za jednu reklamnu kampanju. Ona sama kaže kako nije sigurna jesu li fotografije obrađivane i odgovara da dobar fotograf i svjetlo također mogu učiniti da izgleda ljepše.


Inače, lijepa manekenka bila je u devedestima na listi 50 najljepših ljudi na svijetu magazina People. A iste godine 1992. Harper's Bazaar uvrstio ju je među deset najljepših žena na svijetu. I fotografija na Twitteru izazvala je brojne pozitivne komentare, zbilja laskave.

'Ženo, još uvijek si seksi', ' Vau, zar još uvijek možeš imati takvo tijelo. Što jedeš? Podijeli s nama tajnu', samo su neki od oduševljenih komentara obožavatelja.