BAJKOVITA IZDANJA

Zanosna crnka za poseban dan odabrala je dvije vjenčanice slavne Vere Wang

07.12.2023 u 10:29

Bionic
Reading

Proteklog vikenda, bivša Disneyjeva zvijezda Vanessa Hudgens udala se za profesionalnog igrača bejzbola Colea Tuckera u Tulumu u Meksiku. Upoznali su se u listopadu 2020. godine tijekom Zoom meditacije koju je vodio Jay Shetty, bivši redovnik koji je postao britanski pisac i lifestyle guru

Nakon tri godine veze, Vanessa i Cole zaručili su se kod Eiffelovog tornja u Parizu u veljači ove godine, a nedugo zatim odredili datum i lokaciju vjenčanja.

Drugog dana mjeseca prosinca izrekli su sudbonosno 'da' u hotelu Azulik u meksičkom Tulumu.

Za svoj vjenčani look, zamišljala je haljinu koja djeluje elegantno, moderno i seksi, inspirirana stilom supermodela iz 90-ih.

Njezin odabir u konačnici je pao na model s potpisom Vere Wang, 74- godišnje dizajnerice čije vjenčanice dugi niz godina slove za najpoželjnije.

U boji slonovače, sa lađa izrezom ovratnika i dubokim izrezom na leđima, vjenčanicu Vere Wang za kakvu se odlučila Hudgens prekrivao je veo od svijetlog tila boje slonovače s vezom, na kojemu je gotičkim fontom pisalo 'Mrs. T, 2. prosinca 2023.'.

Nakon što je svom stilistu Jasonu Boldenu poslala gomilu inspirativnih fotografija, zaputili su se do ateljea Vere Wang u New Yorku.

Vanessa je prošetala po njezinoj trgovini i izvukla nekoliko vjenčanica koje su je privukle – i naposljetku, ona koju je nosila na vjenčanju zapravo je bila prva koju je isprobala.

'Izgledala je tako jednostavno i šik. Bila je upravo ono što sam željela. Malo smo ju dotjerali kako bi bila posebna, samo za mene', kazala je modnoj bibliji Vogue.

'Vera mi je bila nevjerojatna prijateljica i podrška. Uvijek se osjećam samouvjereno, seksi i ženstveno kad god bih nosila njezine kreacije, a tako sam se poželjela osjećati na dan svog vjenčanja'.

Hudgens je također istaknula kako je željela da veo bude najupečatljivijim detaljem njezina vjenčanog looka.

'Kada sam vidjela ogrtač, pomislila sam da bih ga mogla isprobati. Volim cijeli eterični boemski ugođaj - on će uvijek biti dio mene', priznaje.

Nakon ceremonije vjenčanja, koju je vodio Jay Shetty, Vanessa je na večernjoj zabavi osvanula u drugoj vjenčanicu a nju, kao i prvu, potpisuje Vera Wang.

Za drugu vjenčanicu, kako je priznala Vogueu, poželjela je prozračan i lagani model, pa se odlučila za vjenčanicu izrađenu od makrame čipke bez naramenica i svilenog muslina.

'Pronašla sam haljinu koja je imala korzet kao dio haljine koju sam na kraju nosila. Promijenili smo donji dio i učinili ga super prozirnim i zavodljivim', otkrila je o drugog vjenčanici, koju je kompletirala parom Larroudé Vivienne platformi.