SVE JE ODUŠEVILA

Vjenčano izdanje ove pedeset plus mladenke nikoga ne ostavlja ravnodušnim

07.11.2023 u 15:21

Bionic
Reading

Kada je španjolski brend Matilde Cano na svom blogu i Instagramu podijelio priču o 50- godišnjoj mladenki koja je sudbonosno 'da' izrekla u njegovoj haljini, nije trebalo dugo čekati na reakcije

U životu nikad nije kasno ni za što, a još manje za ljubav, o čemu dovoljno svjedoči ova priča iz Španjolske.

'Ispostavilo se da se ljubav pojavila iznenada, ne kasno - jer nikad nije kasno - bila je iznenada, a te stvari se ne događaju dok se ne dogode. Beznadna ljubav, puna divljenja, smijeha i slavlja, želje da čuvamo uspomene i starimo jedno s drugim', riječi su španjolske mladenke imena Carolina, čije je vjenčano izdanje brojne oduševilo.

S partnerom Ricardom pripremala je vjenčanje s velikom pažnjom i savjesnošću jer, kako kaže, nije htjela tipičnu proslavu ljubavi.

'Mi smo par u 50-im godinama i u dobi kad više ne moramo plesati uz ritmove koji nisu naši. U našim godinama sve je sporije i detaljnije, poput naše ljubavi, odmjereno ali improvizirano', istaknula je ova mladenka koja je o vjenčanici počela razmišljati prije odluke o datumu vjenčanja.

'Svoju vjenčanicu ugledala sam na internetu, na jednoj mladenki iz Córdobe, manje-više mojih godina. Smatrala sam ju prikladnom, besprijekornom, divnom i najljepšom. Jednostavno je nemoguće ne zablistati s njom', kazala je oduševljeno.

Svoju vjenčanicu iz snova ova španjolska mladenka kupila je u srpnju prošle godine, gotovo godinu dana prije vjenčanja.

'Ni pod kojim okolnostima nisam htjela da ostanem bez nje, budući da se radi o limitiranoj kreaciji i nositi ju je svojevrsna privilegija. Do vjenčanja je stajala u 'tajnom ormaru', a u godinu i dva mjeseca kriomice bi ju vadila, isprobavala i gledala sve do dana vjenčanja', otkrila je.

Uz dugu draguljnu kreaciju Matilde Cano, nosila je cipele od plavog barušuna s potpisom brenda Flor de Asoka, kao idealan kontrast glamurorznoj verziji košulja-haljine u službi vjenčanice.