GISELE BÜNDCHEN

Zanosna Brazilka godinama je vjerna raskošnim pramenovima i valovima koje svi žele, a evo kako ih njeguje

20.05.2022 u 15:17

Bionic
Reading

Slavna manekenka Gisele Bündchen koja će u srpnju proslaviti svoj 42. rođendan, još uvijek plijeni svojom ljepotom gdje god da se pojavi, a već godinama je njezin zaštitni znak duga, njegovana kosa prošarana pramenovima u nekoliko nijansi boje karamele i divnim 'beach' valovima

Brazilska ljepotica oduvijek se drži svoje standardne boje i duge kose koju obično nosi raspuštenu i stiliziranu najčešće u ležerne uvojke.

Jedna od najuspješnijih manekenki svih vremena, nije previše eksperimentirala s frizurama tijekom karijere, a svoju kosu pažljivo njeguje.

Iako ima 41 godinu i dalje je vrlo aktivna u modnom svijetu, pa je sve oduševila na lipanjskoj naslovnici britanskog izdanja Voguea. Divne fotografije snimio je Steven Meisel dok se za ženstvenu frizuru koja ponovno mami uzdahe pobrinuo Guido Palau.

Kako je objasnila jednom prigodom svoju raskošnu kosu vrlo rijetko suši sušilom, a volumen, tvrdi, postiže minimalnim trudom.

OKRUŽEN ZELENILOM

Ljubavno gnijezdo Gisele Bündchen i Toma Bradyja pravi je dom iz snova, a prodaju ga za 260 milijuna kuna

Pogledaj galeriju

'Nakon što operem kosu i nanesem regenerator, prstima prođem kroz kosu i pustim da se prirodno osuši. Svako malo počešljam kosu pod tušem, ali se nakon toga ne češljam niti četkam kosu', kaže supruga američke sportske zvijezde Toma Bradyja.

Što se tiče njezine boje i pramenova koji izgledaju nevjerojatno prirodno stoji londonski frizer Bernardo Vasconcelos. Godinama je zadužen za njezine prelijepe pramenove koji savršeno oponašaju ono prirodno posvjetljivanje kao da ste se upravo vratili s godišnjeg odmora.

Tehnika koju Bernardo Vasconcelos koristi na kosi Gisele Bundchen uključuje nanošenje boje slobodnom rukom na kosu. On nastoji koristiti što manje izbjeljivača i boje i nanosi boju samo tamo gdje je stvarno potrebna.

Jedna od najvažnijih tehnika koju primjenjuje i kod Gisele je postizanje svjetlijih područja oko lica kako bi se dalo više sjaja licu.

'Gisele inzistira na što prirodnijem tonu, pa je bitno pronaći pravu mjeru između suptilnosti i naglašenosti', objašnjava on dodajući da od vašeg frizera možete zatražiti tzv. sun kissed pramenove umjesto balayagea.