UVIJEK SA STILOM

Brigitte Macron u izdanju u kakvom je rijetko imamo priliku vidjeti

20.05.2022 u 13:44

Bionic
Reading

Brigitte Macron, prva dama Francuske, uvijek je sjajno odjevena te uspješno primjenjuje svoju modnu formulu uz pomoć temeljnih komada koji laskaju njezinoj sitnoj figuri

Kad je u pitanju moda, Brigitte Macron, supruga francuskog predsjednika Emmanuela Macrona koji je na nedavnim izborima osvojio još jedan predsjednički mandat, doista ne zna za greške.

Premda je najčešće viđamo u elegantnim kombinacijama minimalističkog stila gdje nema puno mjesta modnim iskoracima, prilikom posjeta pariškom Disneylandu, prva dama Francuske oduševila je i u sportskom stajlingu koji se pokazao odličnim izborom.

  • +4
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Jana Call me J/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Da su jednostavna modna rješenja često i najbolja, dokazao je i ovaj look Brigitte Macron koji uključuje nekoliko klasika koji nikad neće izaći iz mode.

  • +3
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: GONZALO FUENTES / AFP / Profimedia

Savršeno krojen bijeli sako, bijela košulja i tamnoplave traperice uvijek su odličan spoj, a modno osviještena prva dama je sve zaokružila bijelim tenisicama, svojom prepoznatljivom bob frizurom sa šiškama i trendi sunčanim naočalima.

Inače, Brigitte je velika ljubiteljica neutralnih boja poput crne, bijele ili sive, pa je i na predsjedničkoj inauguraciji svog supruga od kojeg je starija 24 godine, nosila modnu kombinaciju u svojoj omiljenoj - bijeloj.

Uz jednostavnu snježno bijelu shift haljinu, nosila je odgovarajući kraći sako od istog materijala na kojem su se isticali gusto poredani ukrasni gumbi, a stajling je kao i obično nosio potpis Louisa Vuittona.