ISTAKNULA FIGURU

Nikoga ne ostavlja ravnodušnim: Izazovna haljina Eve Longorije osvaja chic detaljima

20.05.2022 u 11:09

Bionic
Reading

Jedna od glavnih zvijezda novog izdanja filmskog festivala u Cannesu nesumnjivo je postala američka glumica i producentica, Eva Longoria

U ulozi zaštitnog lica kozmetičkog diva L'Oreal Paris - a koji je dugogodišnji partner filmskog festivala u Cannesu - zvijezda serije 'Kućanice' posljednjih dana privlači posebnu pozornost javnosti.

U CANNESU

Izgleda senzacionalno: Teško je reći koji je od ova tri stajlinga Eve Longorije ljepši

Pogledaj galeriju

Kako u dnevnoj, tako i u večernjoj varijanti za hod crvenim tepihom u Cannesu, 47- godišnja Longoria redovito odabire laskave komade, poput pripijenih haljina zavodljivih proreza, a posljednjom u nizu rijetke je ostavila ravnodušnim.

Na gala večeri neprofitne organizacije Global Gift Foundation uspjela je posebno zablistati u crnoj haljini s potpisom proslavljenog talijanskog dizajnera, Roberta Cavallija.

  • +2
Eva Longoria Izvor: Profimedia / Autor: Toulouse / Goff Photos / Profimedia

Sa zavodljivim prorezima tkanine koju su na mjestu pridržavali metalni detalji poput glave lava i ringova, ova haljina posebno je laskala Longorijinoj figuri.

Za besprijekoran stajling zvijezde 'Kućanica' i ovoga puta pobrinula se poznata stilistica Charlene Roxborough Konsker.

U haljini slične estetike s Cavallijevim potpisom krajem prošle godine brojne je zadivila nova ikona stila, Zendaya, pojavom na dodjeli prestižnih nogometnih nagrada Ballon d'Or u Parizu.

  • +3
Zendaya Izvor: Profimedia / Autor: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia